Monday, June 22, 2015

MARHABAN YA RAMADHAN

Assalamualaikum.

Selamat berpuasa kawan2. So how dah hari ke 5 puasa ni. Kemain memasing Ena tengok dah update buat kuih raya. Baju raya tak payah cakap la. Amboi memasing pakai designer saja tahun ni. Tahu la designer byk keluarkan Ready To Wear (RTW) tahun ni. Melaram ye korang! Hihihi.. 

Apa-apa pun yg penting lebihkan amal ibadah ye. Puasa/Ramadhan ni setahun sekali saje kita jumpa. Jadi gunakan kesempatan yg ada utk gandakan amal ibadah. Yela kita tak tahu umur kita ni sampai bila. Bole jumpa lagi Ramadhan tahun depan? Ena tahun ni masuk tahun ke 6 berpuasa tanpa abah. Rindu.. :'( 

Ena puasa this year ada lain sikit la beza. Busy buat preparation nak kawin. What?? Dah nak kawin?! Ahahaha.. Daku sendiri masih tak percaya. Tiap kali tengok kad kawin sendiri tiap kali tu rasa pelik.. Bole?? T_T Ok la Ena nak share tips puasa ni. Kalau nak rasa bertenaga sepanjang hari timu sahur minum secawan Mineral Coffee ok n drink a lot of plain water. InshaAllah xde masalah perut lapar or lembik. hihi.. 


Last but not least, Salam Ramadhan 1436 Hijrah kawan :)

No comments:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute