Tuesday, May 12, 2015

PREMIUM BEAUTIFUL & BIO VELOCITY SLEEPMATE ANSURAN (INSTALMENT) 2015 + CASH REBATE PROMOTION!

Premium Beautiful & Bio Velocity Sleepmate Ansuran (Instalment) 2015 + Cash Rebate Promotion!

Assalamualaikum. Hi kawan2
J

Lately Ena busy sikit dengan preparation kahwin. Lagi 3 bulan baru la nak menggelabah. Hihi..

Sebelum bertambah busy (baca : acah-acah je) nak inform yg sekarang Ena ada beberapa set Premium Beautiful) dan BioVelocity Sleepmate untuk beli secara ansuran (instalment)!.


Syarat-syarat untuk instalment Premium Beautiful:

1) Maximum 12 bulan
2) Bayaran ansuran minimum Rm200 sebulan, deposit Rm300
3) Harga 1 full set ikut ukuran badan (anggaran Rm2500-2800)
- pls whatsapp/SMS Ena 016-3488354 untuk dapatkan ukuran ye
4) Premium Beautiful corset akan diberi setelah deposit pertama Rm300 dibayar


Syarat-syarat untuk instalment BioVelocity Sleepmate:
1) Maximum 5 bulan
2) Bayaran ansuran minimum Rm250 sebulan (4 bulan) + deposit  = Total RM1,488
3) BVSM akan diberi setelah deposit pertama Rm488 dibayar


PROMO CASH REBATE PREMIUM BEAUTIFUL & BIOVELOCITY SLEEPMATE!

Kawan2 yang ada budget untuk beli Premium Beautiful secara cash atau credit card, Ena akan berikan harga special untuk kawan2 semua!

1) Harga Premium Beautiful RM2,500 -RM2,800 (ikut ukuran badan, Ena akan fitting sampai kawan2 dapat size yang betul2 selesa dan sesuai dengan badan ; yang penting boleh pakai 8 jam sehari untuk kesan optimum!). Lepas tu kawan2 akan dapat balik RM150 cash rebate ye!
Jadi kawan2 hanya perlu spend Rm2200 - 2400 untuk 1 set Premium Beautiful ni!

SANGAT JIMAT!!!



Kalau kawan2 nak beli lebih daripada 1 set lagi bagus. Katakan kawan2 pakal kumpul 4 orang and beli 4 set sama2, kawan2  akan dapat total cash rebate utk 4 set tu Rm1,000. Plus dapat Luminez Brigtening Skincare Set lagi :)
So 1 set tu jatuh jadi Rm2000-2200 je tau!



2) Harga BioVelocity Sleepmate Rm1,488, and uols akan dapat balik cash rebate Rm140 .
Jadi kawan2 akan dapat harga RM1,348 untuk 1 unit BVSM...








Now kita ada promotion untuk Pembelian 3 units BVSM – kawan2 boleh beli set ke-4 dengan harga RMm500 sahaja!
Kawan2 dapat beli 4 set at a total of Rm4,914 , then tolak lagi cash rebate Rm420 (untuk 3 set tadi). So kawan2 just bayar Rm1228.50 saje tau. JIMATTTT!!

3) Pembelian secara credit card, ada 0% 12 months instalment untuk credit card Hong Leong Bank, Citibank and Public Bank! Credit card bank lain pun boleh buat instalment just ada sedikit upfront fee dalam 3-7% (RM60-RM140). But still murah sebab kawan2 dah dapat cash rebate
J

4) Pembelian secara cash dan credit card ni, Ena pun akan bagi MYSTERY GIFT ok!

Ok so now, Ena dah bagi a few option untuk kawan2 dapatkan Superbrands products ni!

Kawan2 yg risau pasal takde cash or takde credit card,  boleh guna cara instalment. Ena jual pada harga pasaran yang ditetapkan oleh syarikat ya. For sure lain sikit kalau nak banding dengan harga beli cash. Sebabnya Ena dahulukan duit sendiri untuk belikan Premium Beautiful set kawan2 tu
J
Please alert,  set cash instalment PB and BVSM ni limited and selling fast. So cepat2 BOOKING YOURS ok!
J



Kawan2 yang ada kemudahan, why not beli secara cash/credit card - lagi jimat kalo banyak!
Kelebihannya ialah kawan2 dapat beli dengan member's price and dapat cash rebate
J
Manfaat dan kebaikan PB and BVSM ni kawan2 boleh tengok kat  entries Ena yg lain ye (just scroll down). Dah terbukti banyak testimoni kesihatan yang ada :)
Premium Beautiful Corset or BVSM
Don't miss this great PROMO!
First come first serve ok!

Promotion for Premium Beautiful Corset until 31 July 2015 only and

BVSM until 31 August 2015 only!

p/s: Kindly contact Ena SMS/Whatsapp at 016-3488354

No comments:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute