Tuesday, May 26, 2015

KENAPA PERLU ADA BVSM BIO VELOCITY SLEEPMATE??

Assalamualaikum. Selamat petang kawan2..

Selain PB, Ena selalu dapat sms/call/whatsapp customer nak tahu tentang Bio Velocity Sleep Mate BVSM. Ok meh Ena cerita info penting KENAPA PERLU ADA BVSM BIO VELOCITY SLEEP MATE. Sebabnya --->

Tak macam selimut macam toto, boleh di bawa ke mana saja! 

APA SEBENARNYA BVSM INI?? Hari2 ada saja testimoni yg best2.. hihi

Bio Velocity Sleep Mate adalah pelapik tilam yg :

*Pertama di dunia dan di Malaysia
*Disuntik/disembur garam laut dalam
*Didedahkan dengan cahaya matahari selama sebulan - cahaya matahari waktu dhuha sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan dan keberkatan.

Kajian selama 20 tahun - BVSM hasil kajian saintis Jerman, garam laut dalam dari Korea dan di kilangkan di Malaysia.

KENAPA GARAM??

*Rawatan garam sudah lama diamalkan di blok Soviet dan Eropah Timur dan negara China
*Garam juga memainkan peranan penting dalam perubatan Islam
*Gangguan makhluk halus, penawar racun

Diadun dalam bentuk Bio Velocity - kelajuan gelombang yg berupaya menembusi badan manusia - bergetar/bertindak dengan molekul air dalam badan - ikatan air terputus/terbebas tenaga dalam bentuk haba - terhasil oksigen.

Bila haba di bebaskan ia melarutkan kolestrol yg tersumbat di salur darah juga melarutkan darah beku di arteri jantung dan otak - melancarkan darah seluruh badan.

Bila darah lancar semua masalah kesihatan akan pulih dengan izin-Nya - Hormon balance, renewal sel berlaku sebab tu kita boleh jadi semakin sihat dan awet muda. hih..

KENAPA TENAGA MATAHARI DAN GARAM DI PROSES PADA BVSM??

*Sebab masa tidurlah proses renewal sel berlaku - tapi hanya dengan tidur yg lena ye
*BVSM bantu anda untuk mendapatkan 'deep sleep' tanpa gangguan supaya segala proses penyembuhan berlaku dengan semaksima yg mungkin
*Otak dapat berehat dari sebarang emosi, interaksi dan membuat keputusan
*Tidur yg lena dengan BVSM akan pulihkan aura - rasa happy/tenang

RAMAI YG SUDAH SEMBUH DARI SAKIT KRONIK YG DI TANGGUNG BERTAHUN

*Senggugut
*Stroke
*Slip disc
*Migraine
*Asthma
*Tekanan perasaan/depression
*Gila/Sakit jiwa
*Insomnia
*Darah tinggi
*Koma akibat otak kecut/darah beku'

CARANYA??

CUMA PERLU TIDUR DENGAN BVSM JE!!

*Tidur dengan BVSM bagi yg belum sakit InshaAllah dapat elakkan dari sakit jantung dan stroke.

Bila dah mula tidur dengan BVSM :

~Ada yg cepat rasa kesannya
~Ada yg lambat rasa
~Ada yg kata terus rasa nak muntah
~Ada yg kata leganyaa.. 1st night tidur, Alahmdulillah lena tidur, badan pun rasa ringan
~Ada yg rasa... Masalah tulang belakang saya masih rasa sampai sekarang tetapi dah kurang sakitnya
~Ada yg kata.. Tulang belakang saya dah ok.. Alhamdulillah
~Ada yg kata.. Saya muntah2!
~Ada yg kata.. Saya mimpi menakutkan malam tadi
~Ada yg kata.. Saya malam tadi tak boleh tidur
~Ada yg kata.. Bertahun saya tak bole tidur, malam tadi saya tidur tak sedar apa!
~Ada yg kata.. Masalah kronik yg saya hadap bertahun2 hilang terus

Apa pun.. cara kerja BVSM

~Membelai dan mengurut mesra badan anda dan menyihatkan sel
~Detox
~Baiki
~Pulih

BERAPA LAMA??? Inilah yg anda kena tahu!!

~Ada yg badan dah ada macam2!! (berkarat dalam badan kita tak tahu)
~Ada yg problem saraf
~Ada yg lemak punyalah banyak
~Ada yg sel dan lembab
~Ada yg air sangat kurang 

So apa yg berlaku pada badan dan perasaan anda apabila menggunakan BVSM?? Ianya bergantung pada sistem badan masing2!!

TIPS:

Berdasarkan banyak pengalaman. Macam2 ada, ramai yg dapat manfaat segera dalam masa 3 hari. Walaupun tempoh penyembuhan biasanya 21 hari. Jadi dalam masa 21 hari tu, anda sabar, bersangka baik, teruskan tidur guna BVSM, minum air putih 2-3 liter sehari dan minta doa sungguh2 dengan Allah. Sesungguhnya Dialah Maha Penyembuh :)

JOM DAPATKAN 1 SET BVSM UNTUK ANDA DAN KELUARGA!!

1 KELUARGA 1 BVSM!!

Info lanjut sila sms/whatsapp/telegram Ena 0163488354


No comments:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute