Tuesday, May 26, 2015

KENAPA PERLU ADA BVSM BIO VELOCITY SLEEPMATE??

Assalamualaikum. Selamat petang kawan2..

Selain PB, Ena selalu dapat sms/call/whatsapp customer nak tahu tentang Bio Velocity Sleep Mate BVSM. Ok meh Ena cerita info penting KENAPA PERLU ADA BVSM BIO VELOCITY SLEEP MATE. Sebabnya --->

Tak macam selimut macam toto, boleh di bawa ke mana saja! 

APA SEBENARNYA BVSM INI?? Hari2 ada saja testimoni yg best2.. hihi

Bio Velocity Sleep Mate adalah pelapik tilam yg :

*Pertama di dunia dan di Malaysia
*Disuntik/disembur garam laut dalam
*Didedahkan dengan cahaya matahari selama sebulan - cahaya matahari waktu dhuha sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan dan keberkatan.

Kajian selama 20 tahun - BVSM hasil kajian saintis Jerman, garam laut dalam dari Korea dan di kilangkan di Malaysia.

KENAPA GARAM??

*Rawatan garam sudah lama diamalkan di blok Soviet dan Eropah Timur dan negara China
*Garam juga memainkan peranan penting dalam perubatan Islam
*Gangguan makhluk halus, penawar racun

Diadun dalam bentuk Bio Velocity - kelajuan gelombang yg berupaya menembusi badan manusia - bergetar/bertindak dengan molekul air dalam badan - ikatan air terputus/terbebas tenaga dalam bentuk haba - terhasil oksigen.

Bila haba di bebaskan ia melarutkan kolestrol yg tersumbat di salur darah juga melarutkan darah beku di arteri jantung dan otak - melancarkan darah seluruh badan.

Bila darah lancar semua masalah kesihatan akan pulih dengan izin-Nya - Hormon balance, renewal sel berlaku sebab tu kita boleh jadi semakin sihat dan awet muda. hih..

KENAPA TENAGA MATAHARI DAN GARAM DI PROSES PADA BVSM??

*Sebab masa tidurlah proses renewal sel berlaku - tapi hanya dengan tidur yg lena ye
*BVSM bantu anda untuk mendapatkan 'deep sleep' tanpa gangguan supaya segala proses penyembuhan berlaku dengan semaksima yg mungkin
*Otak dapat berehat dari sebarang emosi, interaksi dan membuat keputusan
*Tidur yg lena dengan BVSM akan pulihkan aura - rasa happy/tenang

RAMAI YG SUDAH SEMBUH DARI SAKIT KRONIK YG DI TANGGUNG BERTAHUN

*Senggugut
*Stroke
*Slip disc
*Migraine
*Asthma
*Tekanan perasaan/depression
*Gila/Sakit jiwa
*Insomnia
*Darah tinggi
*Koma akibat otak kecut/darah beku'

CARANYA??

CUMA PERLU TIDUR DENGAN BVSM JE!!

*Tidur dengan BVSM bagi yg belum sakit InshaAllah dapat elakkan dari sakit jantung dan stroke.

Bila dah mula tidur dengan BVSM :

~Ada yg cepat rasa kesannya
~Ada yg lambat rasa
~Ada yg kata terus rasa nak muntah
~Ada yg kata leganyaa.. 1st night tidur, Alahmdulillah lena tidur, badan pun rasa ringan
~Ada yg rasa... Masalah tulang belakang saya masih rasa sampai sekarang tetapi dah kurang sakitnya
~Ada yg kata.. Tulang belakang saya dah ok.. Alhamdulillah
~Ada yg kata.. Saya muntah2!
~Ada yg kata.. Saya mimpi menakutkan malam tadi
~Ada yg kata.. Saya malam tadi tak boleh tidur
~Ada yg kata.. Bertahun saya tak bole tidur, malam tadi saya tidur tak sedar apa!
~Ada yg kata.. Masalah kronik yg saya hadap bertahun2 hilang terus

Apa pun.. cara kerja BVSM

~Membelai dan mengurut mesra badan anda dan menyihatkan sel
~Detox
~Baiki
~Pulih

BERAPA LAMA??? Inilah yg anda kena tahu!!

~Ada yg badan dah ada macam2!! (berkarat dalam badan kita tak tahu)
~Ada yg problem saraf
~Ada yg lemak punyalah banyak
~Ada yg sel dan lembab
~Ada yg air sangat kurang 

So apa yg berlaku pada badan dan perasaan anda apabila menggunakan BVSM?? Ianya bergantung pada sistem badan masing2!!

TIPS:

Berdasarkan banyak pengalaman. Macam2 ada, ramai yg dapat manfaat segera dalam masa 3 hari. Walaupun tempoh penyembuhan biasanya 21 hari. Jadi dalam masa 21 hari tu, anda sabar, bersangka baik, teruskan tidur guna BVSM, minum air putih 2-3 liter sehari dan minta doa sungguh2 dengan Allah. Sesungguhnya Dialah Maha Penyembuh :)

JOM DAPATKAN 1 SET BVSM UNTUK ANDA DAN KELUARGA!!

1 KELUARGA 1 BVSM!!

Info lanjut sila sms/whatsapp/telegram Ena 0163488354


Tuesday, May 12, 2015

PREMIUM BEAUTIFUL & BIO VELOCITY SLEEPMATE ANSURAN (INSTALMENT) 2015 + CASH REBATE PROMOTION!

Premium Beautiful & Bio Velocity Sleepmate Ansuran (Instalment) 2015 + Cash Rebate Promotion!

Assalamualaikum. Hi kawan2
J

Lately Ena busy sikit dengan preparation kahwin. Lagi 3 bulan baru la nak menggelabah. Hihi..

Sebelum bertambah busy (baca : acah-acah je) nak inform yg sekarang Ena ada beberapa set Premium Beautiful) dan BioVelocity Sleepmate untuk beli secara ansuran (instalment)!.


Syarat-syarat untuk instalment Premium Beautiful:

1) Maximum 12 bulan
2) Bayaran ansuran minimum Rm200 sebulan, deposit Rm300
3) Harga 1 full set ikut ukuran badan (anggaran Rm2500-2800)
- pls whatsapp/SMS Ena 016-3488354 untuk dapatkan ukuran ye
4) Premium Beautiful corset akan diberi setelah deposit pertama Rm300 dibayar


Syarat-syarat untuk instalment BioVelocity Sleepmate:
1) Maximum 5 bulan
2) Bayaran ansuran minimum Rm250 sebulan (4 bulan) + deposit  = Total RM1,488
3) BVSM akan diberi setelah deposit pertama Rm488 dibayar


PROMO CASH REBATE PREMIUM BEAUTIFUL & BIOVELOCITY SLEEPMATE!

Kawan2 yang ada budget untuk beli Premium Beautiful secara cash atau credit card, Ena akan berikan harga special untuk kawan2 semua!

1) Harga Premium Beautiful RM2,500 -RM2,800 (ikut ukuran badan, Ena akan fitting sampai kawan2 dapat size yang betul2 selesa dan sesuai dengan badan ; yang penting boleh pakai 8 jam sehari untuk kesan optimum!). Lepas tu kawan2 akan dapat balik RM150 cash rebate ye!
Jadi kawan2 hanya perlu spend Rm2200 - 2400 untuk 1 set Premium Beautiful ni!

SANGAT JIMAT!!!



Kalau kawan2 nak beli lebih daripada 1 set lagi bagus. Katakan kawan2 pakal kumpul 4 orang and beli 4 set sama2, kawan2  akan dapat total cash rebate utk 4 set tu Rm1,000. Plus dapat Luminez Brigtening Skincare Set lagi :)
So 1 set tu jatuh jadi Rm2000-2200 je tau!



2) Harga BioVelocity Sleepmate Rm1,488, and uols akan dapat balik cash rebate Rm140 .
Jadi kawan2 akan dapat harga RM1,348 untuk 1 unit BVSM...








Now kita ada promotion untuk Pembelian 3 units BVSM – kawan2 boleh beli set ke-4 dengan harga RMm500 sahaja!
Kawan2 dapat beli 4 set at a total of Rm4,914 , then tolak lagi cash rebate Rm420 (untuk 3 set tadi). So kawan2 just bayar Rm1228.50 saje tau. JIMATTTT!!

3) Pembelian secara credit card, ada 0% 12 months instalment untuk credit card Hong Leong Bank, Citibank and Public Bank! Credit card bank lain pun boleh buat instalment just ada sedikit upfront fee dalam 3-7% (RM60-RM140). But still murah sebab kawan2 dah dapat cash rebate
J

4) Pembelian secara cash dan credit card ni, Ena pun akan bagi MYSTERY GIFT ok!

Ok so now, Ena dah bagi a few option untuk kawan2 dapatkan Superbrands products ni!

Kawan2 yg risau pasal takde cash or takde credit card,  boleh guna cara instalment. Ena jual pada harga pasaran yang ditetapkan oleh syarikat ya. For sure lain sikit kalau nak banding dengan harga beli cash. Sebabnya Ena dahulukan duit sendiri untuk belikan Premium Beautiful set kawan2 tu
J
Please alert,  set cash instalment PB and BVSM ni limited and selling fast. So cepat2 BOOKING YOURS ok!
J



Kawan2 yang ada kemudahan, why not beli secara cash/credit card - lagi jimat kalo banyak!
Kelebihannya ialah kawan2 dapat beli dengan member's price and dapat cash rebate
J
Manfaat dan kebaikan PB and BVSM ni kawan2 boleh tengok kat  entries Ena yg lain ye (just scroll down). Dah terbukti banyak testimoni kesihatan yang ada :)
Premium Beautiful Corset or BVSM
Don't miss this great PROMO!
First come first serve ok!

Promotion for Premium Beautiful Corset until 31 July 2015 only and

BVSM until 31 August 2015 only!

p/s: Kindly contact Ena SMS/Whatsapp at 016-3488354
 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute