Thursday, April 9, 2015

TIPS KURUS BAKAL PENGANTIN PALING MUDAH.

Assalamualaikum..

Hi kawan2. Dup dap dup dap dup dap rasanya bila memikirkan tak lama lagi majlis kahwin sendiri.  Tambah lagi seriau bila fikir masalah berat badan or belum dapat potongan badan idaman. Especially perempuan la kan. Mau tak seriau oii. Majlis kahwin kita sendiri kan kalau boleh biarlah yg pertama dan terakhir. So mesti nak semua sempurna. Kita yg perempuan ni baju nak cantik, muka nak lawa, abis tu takkan badan nak biar saje. Spare tayar terbonjol2, badan takde cutting. Oh no sangat nightmare!! T______________T

Ena sendiri tinggal lebih kurang 4 bulan nak kahwin dok ralit la takot badan naik. Meh la ena nak share rahsia ena maintain kan badan elok terletak. Ala2 Tips Kurus Bakal Pengantin Paling Mudah gituu ;) Tak perlu diet ketat2, tak perlu senaman gila2, tak perlu sekat makan, jauh sekali nak makan ubat kurus. Rahsianya?? Ena just guna consistent set Premium Beautiful corset. Alhamdulillah terus iols boleh maintain badan berat 45kg sajok! hihi.. 

Ni la dia TIPS KURUS BAKAL PENGANTIN PALING MUDAH! Lagi 6 bulan, lagi 5 bulan, lagi 4 bulan, lagi 3 bulan, lagi 2 bulan, lagi sebulan hatta lagi seminggu nak kahwin kalau pakai Premium Beautiful corset cap cap cus terus dapat badan cutting ala2 Kim Kardashian nyah! ;) 

Tak percaya?? Cer tengok testimony2 bawah ni. Biar gambar berbicara ok! ;)

Testimony PB 1 : BFF Ena - Syuhadah 
Tempoh penggunaan Premium Beautiful corset 1 minggu sebelum majlis kahwin
Seminggu je nyah terus dapat badan slim melim. Sampai pening mak andam nak kena alter baju. Aterr dah kecik seinci dua, kena pin2 tau baju n kain dia.. Kalau pakai consisten 2-3 bulan mau turun 3-5kg kan..  Haaa, tak nak cuba juga ke bakal2 pengantin sekalian?? 

Testimony PB 2 : Bisnes partner - Kak Bob
Tempoh penggunaan Premium Beautiful corset 6 bulan
Hasilnya.. Tadaaaa.. Turun 10kg uols!! Beza btol gambar before n after.
Kak Bob ni umur dah lebih 45 ok anak 3-4 orang.. Tercabar ke tidok??? huhu..

Testimony PB 3 : Leader @ Mentor - Kak Nuyien
Tempoh penggunaan 3 bulan
Badan Kak Nuyien naik mendadak sebabkan pakai perancang keluarga. Effect hormon jadi tak stabil. Pakai Premium Beautiful consisten 8 jam sehari terus cutting badan cantiknya. Bukan kurus slim tapi curvy yg cantik macam Kim Kardashian kan?? Belekuk2 ko! Jeles ok! 

Testimony PB 4 : Famous blogger - Fatin Liyana
Instant shaping
Famous blogger Fatin Liyana (she's doctor btw) pun guna Premium Beautiful corset tau. So bole tau bagus tak bagus Premium Beautiful corset ni. Dah kata produk Superbrand haruslah dijamin bagus! :) Dr Fatin Liyana guna Premium Beautiful corset bukan sebab nak kurus *dah sedia kurus pun* Tapi untuk kebaikan tulang belakang n kesihatan. As u can see in the picture, posture badan Dr Fatin Liyana agak melengkung or bongkok. But right after beliau pakai Premium Beautiful corset terus posture badan berada dalam keadaan yg betul. Thats y la Premium Beautiful corset ni dapat pengiktirafan pakar tulang belakang antarabangsa. Jadi bukan untuk cantik semata-mata tapi sihat. Pakej sangat tu! :)

Bestkan testimony2 tu semua. Tips kurus bakal pengantin paling mudah ena dah share. Ena takkan share kalau Premium Beautiful ni tak bagus.  Jom semua bakal2 pengantin dapatkan set Premium Beautiful corset anda sekarang.



Jaminan seumur hidup.. Alah membeli menang memakai gitu. Baru la meletop2 atas pelamin nanti! :)

Grab now!!

Pembelian secara cash or card credit installment pun boleh.. Call/sms/whatsapp/telegram
  Ena 0163488354..





No comments:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute