Friday, March 13, 2015

HARGA BARU PRODUK SAHAJIDAH HAI-O MARKETING (SHOM)

Assalamualaikum, salam jumaat penuh barakah. Selamat pagi kawan2.. :)

Cik Ena nak buat pengumuman gitu. hihi.. Fyi, starting 1/2/2015 dan 1/3/2015 produk keluaran syarikat Sahajidah Hai-o Marketing (SHOM) telah mengalami kenaikan harga. Ada customer Cik Ena yg query kenapa awal sangat naik harga, dah ada GST ke?? Bukan sebab GST ye kawan2. Kenaikan harga produk Sahajidah Hai-o Marketing (SHOM) adalah disebabkan kenaikan kos bahan mentah. Untuk maklumat tambahan, dah 5 tahun produk Sahajidah Hai-o Marketing (SHOM) tidak ada kenaikan harga. Jadi untuk tahun ni harga terpaksa dinaikkan jugak. But dont worry dear, harga still mampu milik. Biasalah kan produk berkualiti, superbrand memang berbaloi untuk keluarkan duit.. ;) 

Cik Ena senaraikan harga baru produk Sahajidah Hai-o Marketing (SHOM) ye. Boleh rujuk di bawah ni .. 

NO
DESCRIPTION
OLD PRICE
NEW PRICE
1
PB Premium Beautiful Classic (black)
2300-2600
2500-2900
2
PB Premium Beautiful Elegant (grey)
2500-3000
2900-3200
3
BVSM Bio Velocity Sleep Mate
1288.00
1488.00
4
Beauty Bar Marine Essence
105.00
120.00
5
Body Wash Marine Essence
33.00
38.00
6
Shampoo Marine Essence
33.00
38.00
7
Ubat Gigi Marine Essence
19.00
22.00
8
Beijing Te Zhi Bai Feng Wan (Maharani)
88.00
98.00
9
Alfalfa
78.00
84.00
10
Garlic Tablet
31.60
38.00
11
Organic Spirulina
120.00
132.00
12
Bamboo Salt (Cooking)
53.00
58.00
13
Bamboo Salt Premier Drink
128.00
140.00
14
BB Plus Collagen
180.0
198.00
15
Mineral Coffee
26.50
30.00
16
Cozuma Lipstick
35.00
39.00
17
Bio Ever Nano Cream
220.00
240.00
18
Bio Seleza Feminine Pad (Mixed)
131.00
142.00
19
Bio Seleza Feminine Pad (Daysafe)
128.00
139.00
20
Bio Seleza Feminine Pad (Nightsafe)
128.00
139.00
21
Bio Seleza Feminine Pad (Pantyliner)
138.00
150.00
22
Bio Seleza Feminine Pad Daysafe (Loose)
23.00
25.00
23
Bio Seleza Feminine Pad Pantyliner (Loose)
25.00
28.00
24
Premium Beautiful Natural Wash
45.00
50.00

Harap2 semua customer Cik Ena sedia maklum ye. Kalau ada pape nak tanya, nak tau latest promotion, nak dapat harga diskaun, harga kasih sayang or event nak tahu cara macam mana Cik Ena buat extra income 4 angka sebulan bole sms/whatsapp/telegram Cik Ena 016-3488354.. 

Till we meet again! Xoxo.. :)

No comments:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute