Monday, March 9, 2015

BELI PREMIUM BEAUTIFUL LEBIH MURAH DARI HARGA PASARAN?? EDISI JIMAT!!

Assalamualaikum..

Hi kawan2.. Kalau kita boleh beli sesuatu barang/produk dengan harga lebih murah dari harga pasaran mesti kita pilih harga murahkan? Betul tak? Siapa tak nak beli murah, jimat duit oii!!Hihi.. Sebabkan Ena salah seorang yang suka beli barang murah dari harga pasaran Ena nak offer kawan2 yg teringin nak pakai Premium Beautiful Corset dengan harga lebih murah dari pasaran. Macam mana tu Ena?? Meh Ena explain. 

1st untuk makluman berkuatkuasa 1/3/2015 harga corset Premium Beautiful telah naik harga anggaran Rm100-200 setiap set. Harga baru seperti berikut:

1) Premium Beautiful Classic (black) 
    Start from Rm2500-2900++

2) Premium Beautiful Elegance (silver)
    Start from Rm2900-3200++

Untuk yg pertama kali dengar about Premium Beautiful corset rata-rata akan terkejut dengan harganya. Dont worry dear, kat luar tu ada lagi another brand yg jual lebih mahal, almost 5k tau! hihi.. Kalau kawan2 rasa tak berbaloi or sayang duit nak beli Premium Beautiful ni fahamkan ni ye...

---> Sebenarnya harga Premium Beautiful corset ini amatlah berpatutan kalau nak dibandingkan dengan investment/duit anda jika anda memilih untuk ke slimming centre or minum/makan pil or produk pelangsingan atau corset jenama biasa. Di ingatkan investment/pembelian anda hanya sekali saje seumur hidup (around Rm2500. Tapi anda akan dapat Premium Beautiful corset produk Superbrand, jaminan seumur hidup untuk corset (kerosakan corset seperti cangkuk tercabut, terkoyak). Boleh dipakai untuk tak kira masa zaman anak dara, berkahwin atau dalam pantang. Dan yg paling penting Premium Beautiful corset ni 70% untuk kesihatan 30% untuk kecantikan. 

Jadi macam mane nak beli Premium Beautiful corset dengan harga lebih murah dari harga pasaran? Caranya dengan membeli secara cash. Cash Ena? Dekat 3 ribu tu?? Mane ade duit... Yeke takde cash. Cuba kawan2 tengok balik smartphone kawan2 tu. Iphone la, Samsung la, Sony la harga sama tak dengan Premium Beautiful corset ni. Boleh kan beli smartphone dengan cash. So why not beli Premium Beautiful corset dengan cara cash jugak. Beli Premium Beautiful corset ade lifetime warranty lagi, smartphone paling kuat warranty 2 tahun. Haa beza kan.. hihi.. Plus if kawan2 beli cash now ada rebate Rm150. Tawaran rebate sampai 31 July 2015 saja ok! ;) Ena tambah lagi for cash buyer akan dapat extra discount n mystery gift. Berapa discount Ena nak bagi tu kawan2 kena Pm Ena direct 016-3488354 (sms/whatsapp/telegram). InshaAllah offer ni sangat bebaloi. Total up rebate+discount kawan2 bole dapat handbag sebijik tau! hihihi.. 




1 comment:

shida said...

salam..maaf tuan tanah tumpang lalu...saya nak let go my PB. if sesape interested boleh PM 013-2551965. tq

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute