Tuesday, May 20, 2014

CARA BELI & BAYAR PREMIUM BEAUTIFUL CORSET PALING MUDAH

Assalamualaikum 

Entry last week ena dah share 'Kenapa Saya Memilih Premium Beautiful Corset'. Bila dah baca n pahamkan mesti kawan2 nak tau cara nak beli & bayar kan? Meh ena share cara beli & bayar premium beautiful corset paling mudah! :)

Fyi ade 5 cara utk beli & bayar. All 5 method by simple step. Kawan2 bole pilih cara mana ikut kesesuaian dan kemampuan poket kawan2.. hihi.. 

NORMAL PRICE PREMIUM BEAUTIFUL
Small Size: RM2500
Large Size: RM2800

1) CASH
Bayaran cash boleh dibuat melalui online transfer atau cash deposit ke akaun Maybank atau CIMB. No akaun ena akan berikan once kawan2 dah confirm order. Ena juga accept COD in KL & Klang Valley.
Kita boleh jumpa di mana2 shopping complex / your office / your home etc - korang pilih! :) For anyone yg beli secara cash ena akan bagi diskaun dr harga biasa je.. Banyak tau diskaun, kira lepas la nk beli handbag seketul! hihi..

2) ANSURAN AEON CREDIT
Syarat mudah:

- gaji minimum RM500 ke atas (lepas tolak EPF)

- sediakan payslip 3 bulan serta bil astro, TNB atau apa-apa bil yang beralamat tempat tinggal kawan2.



Kadar ansuran:

-Tempoh 3 tahun: RM87/month
-Tempoh 2 tahun: RM115/month
-Tempoh 1 tahun: RM199/month (*T&C)


3) ANSURAN AGENT
Ansuran bulanan bergantung pada stock availability. Kawan2 perlu sediakan copy I/C dan sign agreement dengan agent. PB corset akan dihantar lepas kawan2 bayar 1st deposit.

Small Size:
Deposit RM500, Ansuran RM200 x 10 bulan atau
Deposit RM400, Ansuran RM300 X 7 bulan atau
Deposit RM300, Ansuran RM400 x 5 bulan (discount Rm100)

Large Size:
Deposit RM600, Ansuran RM200 x 11 bulan atau
Deposit RM400, Ansuran RM300 x 8 bulan atau
Deposit RM300, Ansuran RM500 x 5 bulan

4) PAYPAL (secure credit card transaction)
Tak perlu dedahkan maklumat credit card anda yang sensitif. Hanya perlu ada account PAYPAL. Nak register account ni senang, macam register facebook je. 


Pergi ke: http://www.paypal.com Lepas dah create account PAYPAL, contact ena untuk tahu cara transfer bayaran. Simple.. :)

5) CREDIT CARD
Ada tambahan retail charge sebanyak 1.5% dari harga PB. Purchase using credit card ada 2 cara:
1. Swipe dekat Stokis Klang, you can follow me to the stokist and get your PB corset on the spot.

2. Isi form credit card. You can get this form dari ena. Lepas isi, ena akan submit pada stokis untuk proses. Biasanya lepas 3 hari dah dapat tahu result, sama ada application you lulus atau tidak. Dah lulus, baru ena akan hantar your PB corset.

That's all 5 method to buy & pay your PB corset. Simple kan? :) So kawan2 siapa2 yg ada minat nak pakai tu memang boleh sangat dah beli. Takde alasan dah nak kata mahal or tak mampu. Sometime kita kena fikir untuk long term. PB corset ni kira long term investment. Especially for women kena jaga badan n kesihatan.

Nak raya dah ni sure kawan2 nak pasang badan. Kasi mantap body baru bole pakai kebaya! hihi.. Ok siapa nak beli or try fitting bole contact Ena 016-3488354






Till then, love ya! :)

No comments:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute