Monday, February 17, 2014

BIO VELOCITY SLEEPMATE BVSM INSTALLMENT PROMO! :)

Assalamualaikum..

Salam Jumaat penuh barakah. Lama ena tak update blog tapi bukan bermakna ena dah tak buat business ye. Still running like usual just ena more update on Ig n FB. Nak menaip dlm blog ni amik masa sket tak sempat dengan keje dok kejar dateline! Hihi..
Panjang mukadimah! Hihi.. ok cut it short. Hari ni ena nak share dgn kawan2 fungsi dan kebaikan selimut or pelapik Bio Velocity Sleepmate or BVSM. BVSM mula berada di pasaran Malaysia pada tahun lepas, kira produk baru. Walaupun baru keberkesanan BVSM memang tak dapat disangkal lagi. Sat lagi ena share dengan korang testimony pengguna dari customer teammates ena ye.. J
Sebelum beli n guna sesuatu produk kita mesti nak tahu apa fungsi kan? Sebenarnya BVSM ini disyorkan  sebagai rawatan alternative sebagai proses penyembuhan secara semulajadi. BVSM ni kan selimut je jadi macam BVSM ni berfungsi?? Lagi la kita just tidur dengan selimut BVSM saja. Let me show u how.. J
Apa dan bagaimana BVSM berfungsi?
Teknologi Bio Velocity Sleep Mate adalah tenaga matahari pada waktu dhuha yang di simpan dan diseimbangkan dengan garam laut dan di suntik ke dalam pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini.
Anda boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan BVSM. Pelapik tilam ini dicipta khas untuk memenuhi keperluan individu.
BVSM menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura positif yang siha bagi setiap organisma.
Dengan membetulkan pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda.
Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.
·         Teknologi BV (Bio Velocity) telah ditemui oleh sekumpulan Pakar Saintis yang membuat penyelidikan LEBIH DARI 20 TAHUN!!!
·         Bentuk tenaga tulen semulajadi yg berasal daripada matahari
·         Menggunakan proses TEKNOLOGI BV tersendiri
·         Fabrik pelapik tilam BVSM daripada GERMAN
·         Teknologi buatan BVSM daripada KOREA

Bio Velocity Sleepmate adalah PELAPIK TILAM yang
● Disuntik/ di sembur garam laut dalam
● Didedahkan pada cahaya matahari pada waktu dhuha sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan dan keberkatan
Kajian selama 20 tahun – BVSM hasil kajian saintis Jerman ,garam laut dalam dari Korea
Kenapa Garam ?
● Rawatan garam sudah lama di amalkan di Soviet, Eropah timur dan negeri China.
● Garam juga mainkan peranan penting dalam perubatan Islam
● Garam didapati dapat menolak gangguan makhluk halus, dan sebagai penawar racun.
Diadun dalam bentuk Bio Velocity –> kelajuan gelombang yang berupaya menembusi badan manusia. Bergetar bertindak dgn molekul air dalam badan –> ikatan air terputus terbebas tenaga dalam bentuk haba –> terhasil oksigen.
Bila haba dibebaskan ia melarutkan kolestrol yg tersumbat di salur darah juga larutkan darah beku di arteri jantung dan otak –> darah lancar seluruh badan
Bila darah lancar semua masalah kesihatan akan beres dgn izinNya –> hormon balance,renewal sel berlaku sebab itu kita boleh jadi semakin sihat dan awet muda.
KENAPA TENAGA MATAHARI DAN GARAM NI DIPROSES PADA SLEEPMATE?
● Sebab masa tidurlah renewal sel berlaku TETAPI hanya dengan tidur yang lena.
● BVSM bantu anda untuk dapatkan ‘deep sleep’ tanpa gangguan supaya segala proses penyembuhan berlaku dgn MAKSIMUM
● Otak dapat berehat dari sebarang emosi,interaksi dan berfikir
● Tidur yang lena dgn sleepmate akan memulihkan aura. Anda akan lebih positif dan happy.
Kenapa BVSM in hot sangat? BVSM ini ada 1001 manfaat! Jika kawan2 mengalami sakit atau symptom dibawah, BVSM adalah untuk anda!
·         Pesakit gout
·         Sakit-sakit otot
·         Senggugut
·         Tekanan Darah Tinggi
·         Pesakit Asma
·         Pesakit Kencing Manis
·         Pesakit Strok
·         Sakit sendi
·         Insomnia (susah tidur)
·         Tekanan perasaan (stress)
·         Gaya hidup tidak sihat seperti merokok, minum arak
·         Terdedah kepada radiasi

Keistimewaan BVSM
(1)    Meningkatkan Metabolisma
(2)    Mengaktifkan sel-sel darah
(3)    Menggalakkan peredaran darah
(4)    Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki system imun
(5)    Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
(6)    Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
(7)    Melegakan kepenatan dan kesakitan
(8)    Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti
CARA PENGGUNAAN

- Sebagai pelapik ketika tidur/berehat
- Sebagai selimut ketika tidur/berehat

KEBERKESANAN

Berdasarkan pengalaman ramai pengguna BVSM, ramai yang dapat manfaat segera dalam masa 1 hari hingga 3 hari. Perubahan positif yang ketara dinasihatkan penggunaan yang berterusan selama 21 hari. Jadi dalam masa 21 hari tu, anda haruslah sabar, bersangka baik, teruskan tidur di atasnya, minum air banyak air kosong (3 liter sehari) untuk proses detoksifikasi.

Sekarang ena nak share pula testimony pengguna BVSM.. Check it out! :)

 Testimony dr teammate K.Nana, customer beli utk anak dia yg xle bejalan hanya mampu terbaring. Alhamdulillah lepas penggunaan BVSM anak beliau mampu duduk.. :)
Keratan akhbar Sinar Harian memaparkan berita penyampaian sumbangan BVSM utk rawatan sakit tulang belakang di Johor
Testimoni utk penyakit mata
Pengidap migraine sangat di galakkan utk guna BVSM. Boleh reduce your pain
 Pesakit strok pun boleh dirawat. Tak rugikan beli BVSM, banyak kegunaan :)
Antara penyakit yg boleh dirawat menggunakan BVSM.. :)


Alhamdulillah
Subhanallah, mudahnya dengan tidur menggunakan BVSM saja kita mampu merawat penyakit dan tambah tenaga. Tak perlu makan ubat sesuai sgt la utk yg allergy dgn ubat. Hihi..
Jelas terbukti BVSM ada 1001 kebaikan. Jadi tak rugi untuk kita mengeluarkan sedikit belanja untuk kesihatan diri sendiri dan keluarga. Mencegah itu lebih baik dari mengubatikan? J Especially yg ada penyakit Asthma, darah tinggi, stroke, gout kawan2 boleh hadiahkan BVSM ni utk mereka. If tak guna sendiri kawan2 boleh hadiahkan utk mak ayah. Like ena sendiri, mak ada asthma, Alhamdullillah lepas beri guna BVSM mak dah tak bergantung pada inhaler sepenuhnya. Lega sangat bila tengok mak tidur dah tak bunyi bising lagi, Nampak mak boleh bernafas dengan selesa..
Harga BVSM ni hanya RM1488 satu. Cara pembelian boleh secara tunai, credit card dan juga instalment. Berita baik utk semua sempena birthday ena coming soon, ena nak buat promo. Kawan2 boleh beli BVSM ni secara instalment dengan 5x bayar. Promo ni limited time and 1st come basis ye. Kira sape cepat dia dapat! Hihi.. So kawan2 yg nak beli tu boleh direct contact Ena 016-3488354 for live demo and instalment pakej! J

P/s: For cash buyer u will get mystery gift! 

No comments:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute