Monday, December 22, 2014

CARA BELI & BAYAR PREMIUM BEAUTIFUL CORSET PALING MUDAH & MURAH!!

CARA BELI & BAYAR PREMIUM BEAUTIFUL CORSET PALING MUDAH & MURAH!!  

Waaaa, title entry kali ni nak gempak je.. Haruslah kan! Hihi.. Ni bukan auta, ni fakta! 😊😊

Eh lupa pulak. Assalamualaikum. 

Hi kawan2 lama tak update kan blog kan. Besawang dah ni.. Bukan tak nak menulis dah tapi Ena lebih aktif di Facebook & Instagram. Al-maklum la masa sangat de budu pada ku. Tapi blog ini tetap di hati! Gitu.. Hihi.. 

Ok get back to the topic. Ena nak share dengan kawan2 CARA BELI & BAYAR PREMIUM BEAUTIFUL CORSET PALING MUDAH & MURAH!!  Apa?? Ye, CARA BELI & BAYAR PREMIUM BEAUTIFUL CORSET PALING MUDAH & MURAH!! Apa dia?? CARA BELI & BAYAR PREMIUM BEAUTIFUL CORSET PALING MUDAH & MURAH!! Haaa, berapa kali ulang dah ni?! Maknanya betul2 mudah & murah la kan.. 

P/s : Please read very carefully my dear friend, or else anda akan menyesal nanti.. 😎😎😎

CARA BELI & BAYAR PREMIUM BEAUTIFUL CORSET PALING MUDAH & MURAH macam mana tu? 

Caranya ialah beli dengan Ena secara ansuran by agent. Ansuran ni kawan2 bayar direct pada Ena. Kiranya kawan2 tak perlu la nak beli secara cash. Or bayar pakai card credit tu. Buat loan guna Easy by Rhb or Aeon Credit pun tak payah. Yela kalo amik by loan nanti kawan2 kena cas interest pulak kan. Mesti tak kan. Rugi katanya.. Huhu.. So kawan2 bole bayar direct pada Ena secara ansuran bulan tanpa sebarang cas tambahan or interest. Haaa kau, menarik uols! 

So macam mana tu bayarannya? Kawan2 cuma perlu bayar Rm300 sebagai wang deposit mengikut size Premium Beautiful corset kawan2. Kemudian ansuran kawan2 akan dapat corset Premium Beautiful idaman kalbu dan buat ansuran bulanan Rm200 selama 11bulan. Untuk pembeliamn secara cash/tunai, anda akan dapat harga lebih murah dari harga asal Rm2400-2600. Tak ke jimat kat situ?? πŸ˜‰πŸ˜‰

Camni nak paham paling mudah: 

1) Premium Beautiful corset size kecil
    Deposit Rm300
    Ansuran Rm200 x 11 bulan
   Total = Rm2500

2) Premium Beautiful corset size besar
    Deposit Rm500
    Ansuran Rm200 x 11 bulan
    Total = Rm2700

Tawaran ni terhad kepada 5 orang pembelian pertama saja ye. Siapa cepat dia dapat ok! Menyesal kalo tak grab peluang ni! πŸ˜‰πŸ˜‰

Oh lupa, pembeli juga akan dapat 'free gift' dengan setiap pembelian Premium Beautiful corset anda.. 😁😁

Dapatkan Premium Beautiful corset anda dengan segera!! 

Pm: Whatsapp/telegram Ena 016-3488354 



Tuesday, August 19, 2014

BAYAR KERETA TANPA USIK DUIT GAJI??

Bayar kereta tanpa usik duit gaji?? Ye Percuma!! Betul ke ena? Haaa, teruja la tu tengok headline kan! hihi..

Ops, lupa pulak. Assalamualaikum uols. 

Ok2 get back to the topic. Memang betul uols bole bayar kereta tanpa usik duit gaji dengan menjadi agent special kami. Agent apakah? Sudah pasti agent hot product, telajak laris, terlebih laris, high demand, permintaan ramai iaitu ---> agent sabun Marine Essence! 

Meh meh tengok macam mane dengan jadi hanya jadi agent sabun Marine Essence..


Wow! Wow! Wow! Semudah 1,2,3
Bayar kereta TANPA USIK DUIT GAJI.
BOLEH KE??
Mestilah boleh! Hanya dengan menjual ½  karton sabunMarine Essence sahaja, anda dah boleh dapat income RM420 sebulan
Bayangkan…..
Kalau ½ karton/sebulam = rm420
Kalau 1/3 karton/sebulan = rm720
Kalau 1 karton/sebulan = rm1260

Wow!!
½ carton dah lepas bayar KERETA VIVA/SAGA
1/3 carton dah lepas bayar KERETA VIOS/JAZZ
1 carton dah lepas bayar KERETA WISH/LANCER

JOM sertai kami sebagai AGENT sabun Marine Essence

Whatsapp/Telegram Ena : 0163488354

Friday, July 18, 2014

PRAY FOR MH17

Assalamualaikum wbt

Belum reda berita tentang misteri kehilangan pesawat Malaysia Airlines MH370, malam tadi kita digemparkan pula dengan berita pesawat Malaysia Airlines MH17 terhempas. Pesawat MH17 yg dijadualkan berlepas dari Amsterdam ke Kuala Lumpur sepatutnya tiba awal pagi ini. Namun apakan daya Dia lebih mengetahui. Allahu Rabbi. Besar sungguh ujian Mu kepada kami Ya Allah. Ena tak tahu nak komen ape just berharap pihak kerajaan dapat merungkai permasalahan ini dengan segera..

Kawan2 mohon doa semua ye..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim di hari Jumaat yg mulia ini kami bermohon. Kau berikanlah petunjuk kepada kami bagi meredakan kepayahan ini. Dan kau peliharalah kami dari sebarang kejahatan. Sesungguhnya Kau Maha Mengetahui. Amin..

Takziah untuk keluarga mangsa. Semoga tabah.. :'(

#prayforMH17


Tuesday, May 20, 2014

CARA BELI & BAYAR PREMIUM BEAUTIFUL CORSET PALING MUDAH

Assalamualaikum 

Entry last week ena dah share 'Kenapa Saya Memilih Premium Beautiful Corset'. Bila dah baca n pahamkan mesti kawan2 nak tau cara nak beli & bayar kan? Meh ena share cara beli & bayar premium beautiful corset paling mudah! :)

Fyi ade 5 cara utk beli & bayar. All 5 method by simple step. Kawan2 bole pilih cara mana ikut kesesuaian dan kemampuan poket kawan2.. hihi.. 

NORMAL PRICE PREMIUM BEAUTIFUL
Small Size: RM2500
Large Size: RM2800

1) CASH
Bayaran cash boleh dibuat melalui online transfer atau cash deposit ke akaun Maybank atau CIMB. No akaun ena akan berikan once kawan2 dah confirm order. Ena juga accept COD in KL & Klang Valley.
Kita boleh jumpa di mana2 shopping complex / your office / your home etc - korang pilih! :) For anyone yg beli secara cash ena akan bagi diskaun dr harga biasa je.. Banyak tau diskaun, kira lepas la nk beli handbag seketul! hihi..

2) ANSURAN AEON CREDIT
Syarat mudah:

- gaji minimum RM500 ke atas (lepas tolak EPF)

- sediakan payslip 3 bulan serta bil astro, TNB atau apa-apa bil yang beralamat tempat tinggal kawan2.



Kadar ansuran:

-Tempoh 3 tahun: RM87/month
-Tempoh 2 tahun: RM115/month
-Tempoh 1 tahun: RM199/month (*T&C)


3) ANSURAN AGENT
Ansuran bulanan bergantung pada stock availability. Kawan2 perlu sediakan copy I/C dan sign agreement dengan agent. PB corset akan dihantar lepas kawan2 bayar 1st deposit.

Small Size:
Deposit RM500, Ansuran RM200 x 10 bulan atau
Deposit RM400, Ansuran RM300 X 7 bulan atau
Deposit RM300, Ansuran RM400 x 5 bulan (discount Rm100)

Large Size:
Deposit RM600, Ansuran RM200 x 11 bulan atau
Deposit RM400, Ansuran RM300 x 8 bulan atau
Deposit RM300, Ansuran RM500 x 5 bulan

4) PAYPAL (secure credit card transaction)
Tak perlu dedahkan maklumat credit card anda yang sensitif. Hanya perlu ada account PAYPAL. Nak register account ni senang, macam register facebook je. 


Pergi ke: http://www.paypal.com Lepas dah create account PAYPAL, contact ena untuk tahu cara transfer bayaran. Simple.. :)

5) CREDIT CARD
Ada tambahan retail charge sebanyak 1.5% dari harga PB. Purchase using credit card ada 2 cara:
1. Swipe dekat Stokis Klang, you can follow me to the stokist and get your PB corset on the spot.

2. Isi form credit card. You can get this form dari ena. Lepas isi, ena akan submit pada stokis untuk proses. Biasanya lepas 3 hari dah dapat tahu result, sama ada application you lulus atau tidak. Dah lulus, baru ena akan hantar your PB corset.

That's all 5 method to buy & pay your PB corset. Simple kan? :) So kawan2 siapa2 yg ada minat nak pakai tu memang boleh sangat dah beli. Takde alasan dah nak kata mahal or tak mampu. Sometime kita kena fikir untuk long term. PB corset ni kira long term investment. Especially for women kena jaga badan n kesihatan.

Nak raya dah ni sure kawan2 nak pasang badan. Kasi mantap body baru bole pakai kebaya! hihi.. Ok siapa nak beli or try fitting bole contact Ena 016-3488354






Till then, love ya! :)

Tuesday, May 6, 2014

KENAPA SAYA MEMILIH PREMIUM BEAUTIFUL CORSET??

Assalamualaikum..
 Morning lovelies! Lama sungguh tak update blog tapi tak bermakna ena dah stop bisnes. My online shop still function as usual but more update on facebook www.facebook.com/aina.alwai n instagram aina_alwai. So kengkawan do add me ok! :) 

Arini ena nak share dengan kengkawan pengalaman ena sendiri guna Premium Beautiful (PB) corset dan kenapa saya memilih premium beautiful corset berbanding jenama lain. Ok cut it short. FYI, now ena on treatment tulang due to sport injury. Sepatutnya kena operate but luckily im wearing PB corset so healing process faster. Alhamdulillah. Kira memang terbukti PB ni baik utk tulang belakang kita. Sebab tu jugak PB corset dapat pengiktirafan pakar tulang belakang. Masa ena mula2 decide nak pakai PB corset ena google2 n tanya pendapat few people yg pakai n jual. Lepas buat perbandingan ena choose PB corset? Selain harga yg berbaloi, kualiti terbaik, tak susah nak pakai, paling ena suka sebab ada lifetime warranty. Dari situ ena tau dah produk tu bagus or not. Coz jarang sangat produk ade lifetime warranty melainkan premium n superbrand produk. Ena secara peribadi mula pakai PB corset since 2011. Lama dah kan but Alhamdulillah PB corset ena masih dalam keadaan baik. Even ena tak risau if rosak or ape coz PB corset ada lifetime warranty. Masa nak beli PB corset ni ada few kawan ena like persoalkan kenapa ena kena pakai corset bagai. Sedangkan that time ena dah kurus (42kg kot! hihi). Let me share with u guys why. Yes, memang betul that time ena kurus kira dah tak payah nak diet, exercise gile2, apetah lagi pakai corset. But the reality is ena kurus so my body tend to bongkok. Kalau duduk tu jadi bentuk U, jalan lagi la nampak bongkok. So for health purpose not good. Ena jadi sakit belakang tambah plak time tu ena aktif sukan lagi force tulang belakang. So jumpa doctor wat treatment sume n finally doctor sendiri suggest ena pakai corset. Ingat lagi doctor tu cakap ape.. 'U muda lagi sepatutnya u kena jaga ur body. Badan kita ni nak pakai lama tau bukan ade jual kat kedai. Pakai corset ni bagus orang ramai ingat pakai corset utk cantik saje. Tapi sebenarnya bagus utk tulang belakang kita. Corset help our back bone to be in good posture.." Haa lebih kurang gitu la doctor tu cakap. Dari itu ena nampak apa bagusnya pakai corset. Kebetulan PB corset offer benda yg sama which is 70% utk kesihatan n 30% utk kecantikan. Yela cantik saja tapi sakit buat apa kan. Jadi ena pun decide utk pakai PB corset even time tu ena student lagi. Harga 2xxx tapi bebaloi kalau sape kata mahal tu cuba korang compare dengan harga smartphone korang. Sama kan? or hp korang lg mahal?? Tapi hp ade lifetime warranty x?? Takdo!! hihi.. So beli PB corset memang worth every penny! :) Dan ena berani cakap pembelian PB corset antara pembelian terbaik ena.. :)

Cerita panjang lebar ini la sebab kenapa saya memilih Premium Beautiful corset. Ena tau mesti kawan2 pun excited nak try PB corset kan. So ape lagi, pm ena 016-3488354 for free consultation n fitting. Im a authorized PB corset dealer. :)

p/s: next entry ena update cara-cara pembelian PB corset. Ada 4 cara tau n memudahkan ikut poket kawan2! hihi..

Monday, February 17, 2014

BIO VELOCITY SLEEPMATE BVSM INSTALLMENT PROMO! :)

Assalamualaikum..

Salam Jumaat penuh barakah. Lama ena tak update blog tapi bukan bermakna ena dah tak buat business ye. Still running like usual just ena more update on Ig n FB. Nak menaip dlm blog ni amik masa sket tak sempat dengan keje dok kejar dateline! Hihi..
Panjang mukadimah! Hihi.. ok cut it short. Hari ni ena nak share dgn kawan2 fungsi dan kebaikan selimut or pelapik Bio Velocity Sleepmate or BVSM. BVSM mula berada di pasaran Malaysia pada tahun lepas, kira produk baru. Walaupun baru keberkesanan BVSM memang tak dapat disangkal lagi. Sat lagi ena share dengan korang testimony pengguna dari customer teammates ena ye.. J
Sebelum beli n guna sesuatu produk kita mesti nak tahu apa fungsi kan? Sebenarnya BVSM ini disyorkan  sebagai rawatan alternative sebagai proses penyembuhan secara semulajadi. BVSM ni kan selimut je jadi macam BVSM ni berfungsi?? Lagi la kita just tidur dengan selimut BVSM saja. Let me show u how.. J
Apa dan bagaimana BVSM berfungsi?
Teknologi Bio Velocity Sleep Mate adalah tenaga matahari pada waktu dhuha yang di simpan dan diseimbangkan dengan garam laut dan di suntik ke dalam pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini.
Anda boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan BVSM. Pelapik tilam ini dicipta khas untuk memenuhi keperluan individu.
BVSM menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura positif yang siha bagi setiap organisma.
Dengan membetulkan pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda.
Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.
·         Teknologi BV (Bio Velocity) telah ditemui oleh sekumpulan Pakar Saintis yang membuat penyelidikan LEBIH DARI 20 TAHUN!!!
·         Bentuk tenaga tulen semulajadi yg berasal daripada matahari
·         Menggunakan proses TEKNOLOGI BV tersendiri
·         Fabrik pelapik tilam BVSM daripada GERMAN
·         Teknologi buatan BVSM daripada KOREA

Bio Velocity Sleepmate adalah PELAPIK TILAM yang
● Disuntik/ di sembur garam laut dalam
● Didedahkan pada cahaya matahari pada waktu dhuha sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan dan keberkatan
Kajian selama 20 tahun – BVSM hasil kajian saintis Jerman ,garam laut dalam dari Korea
Kenapa Garam ?
● Rawatan garam sudah lama di amalkan di Soviet, Eropah timur dan negeri China.
● Garam juga mainkan peranan penting dalam perubatan Islam
● Garam didapati dapat menolak gangguan makhluk halus, dan sebagai penawar racun.
Diadun dalam bentuk Bio Velocity –> kelajuan gelombang yang berupaya menembusi badan manusia. Bergetar bertindak dgn molekul air dalam badan –> ikatan air terputus terbebas tenaga dalam bentuk haba –> terhasil oksigen.
Bila haba dibebaskan ia melarutkan kolestrol yg tersumbat di salur darah juga larutkan darah beku di arteri jantung dan otak –> darah lancar seluruh badan
Bila darah lancar semua masalah kesihatan akan beres dgn izinNya –> hormon balance,renewal sel berlaku sebab itu kita boleh jadi semakin sihat dan awet muda.
KENAPA TENAGA MATAHARI DAN GARAM NI DIPROSES PADA SLEEPMATE?
● Sebab masa tidurlah renewal sel berlaku TETAPI hanya dengan tidur yang lena.
● BVSM bantu anda untuk dapatkan ‘deep sleep’ tanpa gangguan supaya segala proses penyembuhan berlaku dgn MAKSIMUM
● Otak dapat berehat dari sebarang emosi,interaksi dan berfikir
● Tidur yang lena dgn sleepmate akan memulihkan aura. Anda akan lebih positif dan happy.
Kenapa BVSM in hot sangat? BVSM ini ada 1001 manfaat! Jika kawan2 mengalami sakit atau symptom dibawah, BVSM adalah untuk anda!
·         Pesakit gout
·         Sakit-sakit otot
·         Senggugut
·         Tekanan Darah Tinggi
·         Pesakit Asma
·         Pesakit Kencing Manis
·         Pesakit Strok
·         Sakit sendi
·         Insomnia (susah tidur)
·         Tekanan perasaan (stress)
·         Gaya hidup tidak sihat seperti merokok, minum arak
·         Terdedah kepada radiasi

Keistimewaan BVSM
(1)    Meningkatkan Metabolisma
(2)    Mengaktifkan sel-sel darah
(3)    Menggalakkan peredaran darah
(4)    Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki system imun
(5)    Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
(6)    Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
(7)    Melegakan kepenatan dan kesakitan
(8)    Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti
CARA PENGGUNAAN

- Sebagai pelapik ketika tidur/berehat
- Sebagai selimut ketika tidur/berehat

KEBERKESANAN

Berdasarkan pengalaman ramai pengguna BVSM, ramai yang dapat manfaat segera dalam masa 1 hari hingga 3 hari. Perubahan positif yang ketara dinasihatkan penggunaan yang berterusan selama 21 hari. Jadi dalam masa 21 hari tu, anda haruslah sabar, bersangka baik, teruskan tidur di atasnya, minum air banyak air kosong (3 liter sehari) untuk proses detoksifikasi.

Sekarang ena nak share pula testimony pengguna BVSM.. Check it out! :)

 Testimony dr teammate K.Nana, customer beli utk anak dia yg xle bejalan hanya mampu terbaring. Alhamdulillah lepas penggunaan BVSM anak beliau mampu duduk.. :)
Keratan akhbar Sinar Harian memaparkan berita penyampaian sumbangan BVSM utk rawatan sakit tulang belakang di Johor
Testimoni utk penyakit mata
Pengidap migraine sangat di galakkan utk guna BVSM. Boleh reduce your pain
 Pesakit strok pun boleh dirawat. Tak rugikan beli BVSM, banyak kegunaan :)
Antara penyakit yg boleh dirawat menggunakan BVSM.. :)


Alhamdulillah
Subhanallah, mudahnya dengan tidur menggunakan BVSM saja kita mampu merawat penyakit dan tambah tenaga. Tak perlu makan ubat sesuai sgt la utk yg allergy dgn ubat. Hihi..
Jelas terbukti BVSM ada 1001 kebaikan. Jadi tak rugi untuk kita mengeluarkan sedikit belanja untuk kesihatan diri sendiri dan keluarga. Mencegah itu lebih baik dari mengubatikan? J Especially yg ada penyakit Asthma, darah tinggi, stroke, gout kawan2 boleh hadiahkan BVSM ni utk mereka. If tak guna sendiri kawan2 boleh hadiahkan utk mak ayah. Like ena sendiri, mak ada asthma, Alhamdullillah lepas beri guna BVSM mak dah tak bergantung pada inhaler sepenuhnya. Lega sangat bila tengok mak tidur dah tak bunyi bising lagi, Nampak mak boleh bernafas dengan selesa..
Harga BVSM ni hanya RM1488 satu. Cara pembelian boleh secara tunai, credit card dan juga instalment. Berita baik utk semua sempena birthday ena coming soon, ena nak buat promo. Kawan2 boleh beli BVSM ni secara instalment dengan 5x bayar. Promo ni limited time and 1st come basis ye. Kira sape cepat dia dapat! Hihi.. So kawan2 yg nak beli tu boleh direct contact Ena 016-3488354 for live demo and instalment pakej! J

P/s: For cash buyer u will get mystery gift! 
 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute