Wednesday, October 16, 2013

Aidiladha and Deepavali Promotion!!

Assalamualaikum..

Hi gorgeous! Lama betul ena dah menulis kat sini. Minta maaf semua, kerja baru ni banyak 'mencuri' masa. Tugas hakiki di utamakan tapi my passion still in this business!! :) ok cut it short ena nak buat promotion ni sempena Aidiladha and becoming Deepavali. Kata pun 1 Malaysia, so semua perayaan pun kita Sambut la kan! Hihi.. For Aidiladha and Deepavali promotion for any CASH buyer utk Premium Beautiful corset, Biozone Food Purifier and Bio Velocity Sleepmate (BVSM) u will get Rayban spec!! :) Sound good rite?? Hehe.. Ena hadiahkan Rayban original ok. Bukan grade2 punya tau. This Rayban complete set with box and paper bag worth u more then RM300++.. Haa untung uols. Rugi sapa tak grab promotion ni! Aidiladha and Deepavali promotion ni limited time. Ena start today until 30 October 2013 only!! So grab it fast darling!! :) 

If I nak beli by installment/ansuran camne? Takde dapat apa2 free gift ke?? Eh mesti la ade sayang. For buyer by installment ena Akan hadiahkan uols 1 box Mineral Coffee or 1 bottle Marine Essence soap. Nice kan?? Hehe.. So apa tunggu lagi uols, pm ena laju2 for best price and also free consultation!! Pm ena at 016-3488354 with remark 'Aidiladha and Deepavali Promotion'.. :)

2 comments:

DTira said...

singgah sini..datang jenguk...^_^

cik ENA said...

tq tira singgah.. nanti kte tinggalkan jejak pulak ye..hihi

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute