Wednesday, August 7, 2013

SALAM AIDILFITRI 1434H.. MAAF ZAHIR DAN BATIN.. :)

Assalamualaikum..

InsyaAllah hari ni hari terakhir bagi umat Islam berpuasa dan esoknya akan menyambut Syawal. Alhamdulillah ena bersyukur kepada mu Allah kerana beri kesempatan utk ena menyambut Ramadan tahun ni. Ape yg lebih membahagiakan bila Ramadan tahun ni ena dapat kerja baru serta berpindah tinggal kembali dgn mak di kampung. Walaupun pada awal Ramadan ujian bertimpa2 sampai rase x tertanggung. Rase lost, sedih, kecewa, dan separuh dari jiwa ni pergi bersama hati jugak. Tapi sesungguhnya Allah itu maha mengetahui. Selepas Dia turunkan hujan Dia beri pelangi indah. Ena now dlm proses nak cari kekuatan dalam. Ena tengah belajar utk lupakan apa yg ena pernah ada n belajar terima hakikat yg kita rancang belum tentu menjadi kerana Allah itu sebaik2 perancang. Apa yg penting ena tak bole putus asa, terus berusaha dan berdoa. InsyaAllah sekarang ni Allah sumber kekuatan ena selain mak.. :')

Kawan2, ena ucapkan SALAM AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN sepanjang penulisan ena ni. Kepada yg pulang ke kampung berhati2 di jalan raya. Kalo ade kesempatan jemput datang beraya ke rumah ye.. :)



p/s: after raya sure bajet kawan2 dah larikan.. meh jumpa ena kite set appoinment then ena ajar korang utk buat duit side income 4-5 figure monthly. Kita stand by duit sesiap! hihi..

No comments:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute