Thursday, July 18, 2013

MULAKAN BUSINESS DENGAN MODAL RENDAH

Assalamualaikum..

Hai kawan2! :) Arini ena nak share dgn kawan2 macam mana kita bole mulakan bisnes dengan modal rendah. Haaa, mesti ramai nak tau kan.. Hehe.. Yela b4 ni ramai ingat asal nak join business ni je kena kuar modal besar.. Sape kata tu?? X betul ok!! The truth is dengan bermodalkan 1 Bio Velocity Sleepmate BVSM sekali SEUMUR HIDUP, kawan2 dah bole mulakan business sendiri!! :) N the best part is kalau kawan2 mula sekarang, kawan2 Akan dapat your 1st bonus before Raya nanti around RM1,200!! Wahh, banyak kan kawan2.. Sape nak bagi tu.. Hehe..

Gempak kan?! Dengan modal rendah kawan2 boleh dapat pulangan macam ni kalau kena cara. Bonus next month jangan cakap la. Tekejut kalau tau nanti!! (^_^)  Apa yg menarik tentang business ni ialah:

1) Modal rendah  (X perlu sampai nak buat loan bagai la kan..hehe)

2) Modal sekali seumur hidup (x perlu modal pusingan la ye..)

3) Tak perlu restock produk (so xdela nak kena simpan produk byk2)

4) Marketing plan yg mudah, senang nak Ikut/duplicate (siapa2 pun bole buat..no limit!..)

5) Syarikat yg kukuh (lebih 20 thn di Malaysia, tersenarai di BSKL)

6) Leadership program (business ni bermentor..so xdela buat syok sendiri..from a-z anda Akan dibimbing..)

7) Teamwork (bekerja secara kumpulan..kumpulan ni yg Akan support kita..beri bantuan n dorongan)

8) Group: Green Leader Academy Malaysia or GLAM (Kejayaan GLAM dah terbukti dlm lahirkan usahawan muda..ahli bukan di Malaysia sahaja tetapi worldwide..)

9) FOC trip to Gold Coast Australia (Dari plan ni jgk anda bole dapat ticket melancong secara percuma)

How it work??
Mudah saja kawan2.. Anda hanya perlu share plan ni kepada 4 orang sahaja.. Ye 4 orang sahaja.. Bukan 40 apatah lagi 4000 orang!! Hehe.. Kita guna konsep sharing is caring.. Gituu.. Hehe.. Tapi tu la dalam kita share2 kita dapat Jana pendapatan.. Baguskan? Bukan kita je dapat kawan2 kita pun boleh tambah pendapatan jgk kan.. :)

Mudahkan kawan2.. So sape kata nak mulakan business ni perlu modal besar.. Now anda bole mulakan business dengan modal rendah jugak. Plan ni memang utk Bantu golongan housewife, student or siapa2 yg nak mulakan business tapi x tau cara n xde modal besar.. Sesuai sangat la kiranya asalkan kita Ada usaha. Ingat kawan2 Kejayaan x datang bergolek. Kena Ada usaha Dan jangan putus Asa.. :)

So sape2 yg ada sekitar Bangi, Kajang, Rawang, Selayang, Sungai Buloh, Hulu Selangor (Serendah, Bukit Beruntung, Bukit Sentosa, Batang Kali, Rasa, Kuala Kubu Bahru) contact ena cepat2 for more details. Ena Akan explain future.. Jom kita sama2 buat duit Raya gemok2!! Hehe..

"Orang berjaya banyak cara..Orang gagal banyak alasan.."


Lots of love,
Cik Ena @ Aina Alwai  016-3488354








No comments:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute