Monday, July 15, 2013

AL-KISAH BONUS RAYA RM4,500.!!!


Assalamualaikum..

ok lupakan kisah sedih.. Move on ena! U can do it!!! (^_^) Meh cite pasal biz lagi seronok. Plus $$$ pun masyuk..hehe.. Baru berapa hari puasa tapi percaya la dalam otak masing2 mesti dah fikir baju raya berapa pasang, duit raya berapa kena kuar, kuih raya, nak hulur kat family lagi. Kira semua yg berkaitan pasal persiapan raya sure otak dah ligat dok fikir kan?! hehe.. Even ramai yg dah start menabung dari awa, merancang apa nak kena beli. Yela takkan nak beli last minit karang over bajet plak.. Opss terlebih sudah! (^_~) 

Apa2 pun yg WAJIB puasa ok! :) Yg lain tu kire nak bagi meriah je. Kata pun puasa/raya setahun sekali. Lagi2 yg dah befamily tu  banyak nak kena buat.. Baju anak2, kuih raya, langsir raya, sofa raya or kalo bole semua kat rumah tu nak tukar baru!

Tapi tu la nak mendapat semua tu perlukan duit kan??? So no wonder kalo ada yg dah mula menabung dari awal lagi.. If x menabung x merasa la semua tu.. Iye ke tidokkk?? haha.. Ada yg lebih daring time nak raya je sanggup pi buat personal loan demi capai ape yg dihajati. Hish, hish, hish jangan la sampai camtu kawan2.. Kita ni kalo nak berbelanja biar ikut kemampuan.. Gituu.. :) My advise JANGAN buat loan utk sesuatu yg x datangkan keuntungan. Better buat loan yg kemudiannya akan dapat pulangan balik setiap bulan dari buat loan utk kesenangan sekejap tapi kena tanggung hutang betahun-tahun.. Minta di jauhkan la ye..

Macam mana yg dikatakan membuat loan yg datangkan keuntungan? Senangnye contoh beli hartanah, invest dalam saham or yg paling mudah berniaga. Berniaga ni kawan2 selain utk dapat keuntungan sunnah Rasulullah jugak tau.. :) Cam kita tau berniaga kena cara insyaAllah pulangan bulanan pasti ada. Like i do now! :)

statement di atas ni kenyataan ye kawan2! salu je jadi kan.. hehe..

Camne nak elak hal tu berlaku jadi pada kita?? Senang je kawan2.. Jom kita buat projek baekkk punya!! Project Duit Raya 2013!! :)


RM15,000++ ok! Bukan amount kecik2 anak tu.. Bukan takat utk raya, siapa yg nak kawin pun bole tau! hehe.. N utk first bonus sahaja korang bole dapat RM4,500.. Ulang suara RM4,500 uolss!! Mau x meriah raya korang nanti kan.. Utk ena bukan ape kalo ade rezeki lebih tu lagi seronok bila kongsi2 dgn orang tesyg kan.. :)

Dah bonus besar bole la guilty free shopping! ena paling suka part ni! haha..
 dapat extra money lagi kawan2..bole buat saving..paling best dapat bantu family.. :)

Pm ena cepat2 utk sama dlm GLAM kita kejar impian kita.. Ena show u how RM15,000++ ni bole dapat dalam masa 3 bulan je.. :) Cepat amik peluang ni. Jangan tunggu2 lagi. X rugi pun kalo dengar dulu. Is free kawan2.. :) Even bukan bonus besar 5 angka je. Ingat first bonus RM4,500 auto debit to your acc before raya next month tau! Dalam masa sama jugak kawan2 bole dapat foc trip to Gold Coast, Australia! haaa, ape dok tenung skrin tu.. Cepat pm ena 019-3708802! :)








No comments:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute