Monday, June 24, 2013

I'M FEELING BLESS! :)

Assalamualaikum..

Alhamdulillah arini Ena rasa sgt dirahmati Allah.. Siyes rasa nak menangis sgt2.. Bukan sebab sedih tapi terharu.. X tau nak cite camne apa bole ena kata ialah 'Allah memang sebaik2 perancang'.. Never thought today ena kan faced tiz experience. Ok ena g interview pagi tadi kat Rawang. After almost 1 year baru ena dapat panggilan interview sekitar Rawang balik. Ena nak cari keje baru bukan sebab keje sekarang x best or ape. Juz ena nak balik stay Rawang tinggal dgn mak. n kalo dapat offer better dr company baru ena kire bonus. Bukan tukar keje sebab nak gaji lebih, x bukan itu sebab utama. Time interview tadi memang ke laut sgt rasa. Nebes abis sampai speaking abis beterabur. Interviewer tu pun suh ena keep calm coz nampak nau gabranye.. haha.. Ntah salu ena time interview relax je tapi today kelam kabut plak. Dengan sebelum nak g tu dugaan pintu bilik tekunci dari dalam. Penyudah akak ipar bagi penendang baru buka pintunya.. Now pintu bilik ku sudah rompong! haha..

Ena ingat x dapat dah keje ni coz interview tu kata b4 ni pun dia ade panggil few candidate for tiz position n ade some yg qualify but then ena jawap ena juz try my luck. N i know today my perfomance not so good.. T_T But who know's rite? interviewer tu nak ena g 2nd stage interview arini jugak. I is te'kejut'! Gile apa ak jwp interview cam 'hampeh' ni pun ko terima?? haha.. yEE, itu la namanye rezeki kan. Rahsia Allah yg kte x tau. So sementera nak tunggu next session the interviewer tu ajak ena g minum kat kafe. bagi ena relax sket katanye..haha.. Alhamdulillah 2nd interview ena more relax but not so good. I juz do my best rest up to Allah. insyaAllah ade rezeki dapat la ena keje ni.. Kawan2 tolong doakan ena dapat keje ni ye. Terasa sgt nak keje ni! I'm feeling bless today! Tq 4 reading.. :)

No comments:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute