Friday, May 31, 2013

BELIAN BULAN INI! (^_~)

Assalamualaikum..

Lately bz la byk sgt keje kena buat dlm 1 masa sampai blog ni x sempat nk update. Tu yg cite psl B2B wedding preparation Jakarta xle sambung lagi.. InsyaAllah ade kelapangan ena sambung ye kwn2.. :) 

ok cut it short arini nak share dgn kwn2 belian bulan ini! haha.. Belian pertama purse Guess. Beli baru coz b4 ni ena guna wristlet je. Dalam tu la sumbat segala mcm kad, duit, bb bagai. Memang jahanam la kan lagi la dah setahun lebih guna kot. Memang dah patut sgt tukar so ena decided beli purse which is byk sket compartment..X mahal sgt purse ni pass less dapat rm90..  :)

 hitam itu menawan! :)

Belian kedua Sling bag Guess. Ye Guess lagi ye, ena memang suke Guess kot! hehe.. Bukan ape kalo harga barang Guess kategori mampu milik lagi. Cam sling bag ni pass less dapat rm200.. *sume barang less je ena ko beli!haha..* So bole la pun if tiap2 bulan nak beli 1..Gituuu.. T__T InsyaAllah ade rezeki lebih bole la splurge utk designer handbag. Dlm wishlist dah ni dgn syarat kalo mampu.. hehe..
 Sling bag in collection! :)

Belian seterusnya Rayban Aviator 3025 G-15 Lens. Harga pas dirunding or kire less jugak la kan! haha.. dapat la rm400.. Alhamdulillah betambah dah collection sunglasses ena. Now ade hobi baru dh collect sunglasses plak even baru ade 4 kire ok la kn.. hee.. 
 New addition! :)

Last belian utk bulan ni new spectacles from Tissot. Finally betukar jugak specs ni n betambah lagi power i tau! hee.. Ok la buat specs kali ni x mahal sangat dlm rm400 je.. I like jimat! :) 
 Tissot purple idaman kalbu


 tuan tanah dgn specs baru.. how do i look?? hehe..



ok babai! :)


No comments:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute