Monday, April 8, 2013

TERJEBAK.!!

Assalamualaikum..

Ramai kwn2 tanya camne ena bole join biz ni.. or dlm kate lain bole tejebak same..hehe.. Asalnye ena cam org lain jgk yg beminat nk tau camne org lain bole buat side income. Kenapa ena nk wat side income coz zaman sekarang zaman serba serbi duit ni apa yg ena ade x mencukupi. Wait, bukan ena x bersyukur dgn apa yg ade but ena bersedia dgn segala kemungkinan pd masa akan dtg like kemalangan, kematian or utk keperluan mendesak. Kalo harap income dr gaji semata2 memang x cukup. Saving ala kadar bila tolak duit renew road tax n insurance mmg habis saving. So jgn harap la nk g becuti/travel every year cam sebelum2 ni.. Memang x dpt! haha.. 

Mula dgn bestie time skola @ sepupu sepapat gak yg kenalkn dgn tiz biz. Asalnye kami mcm yg lain JUST beminat nk tau. tapi bila dah tau n ade jaminan ktorang x pk panjang terus join.. Alhamdulillah side income betambah. Even bole dpt lebih dari gaji. Like seriuosly?! Yes, we can! Gitu la ceritanye camne kami bole terjebak.. Korang sume meh terjebak same! haha..

Kawan2 kat luar sane kalo beminat nk tau camne kte bole generate money to 4-6 figure monthly  do pm me k.. Kte jmpe, borak2 n we share the beauty about tiz biz wif u! :) Insyallah korang xkan rugi..

No comments:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute