Wednesday, April 10, 2013

PREMIUM BEAUTIFUL PROMOTION!



Mari rapat! Mari Rapat! Sape cepat dia dapat! Tawaran terhebat utk korang sume pembaca blog www.hajatsaya.blogspot.com.. Lai la.. Akak-akak, adik-adik, makcik-makcik, pakcik-pakcik pun bole! Hehe.. :)

Arini Ena nak lelong Premium Beautiful/PB corset ni.. La ni sape yg tak tau pasal PB ni kan mostly kalo tanya sume mesti tau la. Juz tinggal dah pakai or x je kan.. Apa tu corset PB?
Ala corset gempak pembentuk badan best seller yg ade Infra Red tu! Sape pakai PB sure body mantap! Baru la confident level naik plus cik abang pun sayang..hehe.. N corset PB ni terbahagi kpd 3 iaitu 1) Long Bra 2) Long girlde 3) Waist nipper
Kebaikan corset PB ni pbukan utk kecantikan semata2 tapi 70% utk kesihatan.. Cantik je x sihat x guna jgk kan.. Kena seiring sejalan gitu! Hee..
Macam yg kite tau kat pasaran luar banyak lagi corset lain tapi apa yg membezakan corset PB ni dgn yg lain tu adalah PB merupakan teknologi gabungan dari 3 negara iaitu USA, German n Jepun. So bukan calang2 corset PB ni tau n no wonder la kenapa corset PB ni dapat pengiktirafan dr Superbrand serta warranty seumur hidup..

Ok tulis panjang2 pn x guna jgk kan. Meh kite tengak hasil testimoni pemakai corset PB ni..
Harga set corset PB ni mengikut saiz ye kawan2. Harga bagi saiz kecil RM2300++ dan saiz besar RM2500++. Eh korang jangan tekejut dgn harga dia kat luar tu ade corset lagi mahal sampai 5k tau! Harga PB ni sangat reasonable n worth it. Bak kate orang alah membeli menang memakai. Gitu.. Mana taknye dgn Superbrand lagi siap dgn warranty seumur hidup. Ada ke kat luar tu pakaian dalam warranty seumur hidup?? X dapat dek non paling kuat rosak kite buang je kan..hee.. Duit kalau tak cukup don't worry, BANK kan adaaaaa.. alah korang ni.. kalau buat loan ribu-ribu beli benda lain boleh.. utk nak bagi ramping mcm kerengga taknak.... Sama tau harga PB ni dgn ipad korang tu!hee.. asyik nak meleleh ayaq liuq tengok pinggang orang lain jer sangat tak berbaloi okeh.. simpan ayaq liuq tu dik... sayang!! jadi kalau nak pinggang ramping cantik menawan digilai ramai.. jom lah try pakai PB.. tak caya, meh tengok pinggang i.. rampingkan? huahauahahahhahaakkkkktuiiiiiii...
Sape2 nak beli tapi risau x cukup duit or apa dont worry syg.. Now macam2 cara bole bayar..

Method payment:
Cash or
 Credit card o
 Installment as low as RM58 monthly  


Nak beli kat mane corset PB??
Tak payah susah nak cari kat kedai or supermarket. Juz click www.hajatsaya.blogspot.com or call/sms Aina 019-3708802. Nanti Aina sendiri akan datang jumpa korang bagi penerangan lengkap n try fitting sekali. Dont worry consultation n fitting is free! ;)

Sape2 dok kate PB ni mahal ishhhh..jangan lah mcm tu.. kalau ikutkan tak de lah mahal mana... pinjam setahun.. sebulan bayar tak sampai rm200.. habis tahun.. hutang pon habis... PINGGANG PON RAMPING.. lagi tak mau ka???? ayoooooo....

ok lah straight to the point yer sayang-sayangku sekalian alam... barang siapa yang nak memiliki PB idaman hati nie.. sila beli sekarang... ada PROMOSI HEBAT yer sekarang nie.. jangan sampai terlambat!!!! Ena nak sell of my set of PB at SPECIAL PRICE.. Pm Aina ASAP k!


P/s : Korang  reader blog www.hajatsaya.blogspot.com coz Ena akan bagi tambahan mystery gift khas utk reader blog ena! Hehe..

No comments:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute