Wednesday, April 24, 2013

$$$ KU TERBANG!

Assalamualaikum..

April lum abis lagi tapi poket ena makin nipis.. Mane x nipis kalo shopping sesuka ati katenye! haha.. Selamat ade side income dr biz so no more worries! :) $$$ pertama dilontar pada handbag Guess..Yeah dapat bag baru! (^_~)
Percaya x dalam banyak2 kaler, ena xde handbag kaler black. Kesian kan.. tu kena beli baru! haha

$$$ kedua utk brand new Marc by Marc Jacob Classic Frame Sunglasses in Havana Red. Yg ni memang belian gilos! X plan langsung kot nk beli. Sume sebab ena tengah survey2 Rayban/RB sunglasses for sum1. Dok masuk dr 1 kedai ke kedai lain until tesangkut kat A-Look Eyewear. Time ni jumpe RB yg nak tu so singgah la tanye harga. Dapat less 50% ok sound good! Nak kuar dr A-Look Eyewear SA dia tunjuk plak sunglasses lain. Mula2 SA show brand Dior then Gucci n at last Marc Jacob/MJ. Actually ena x bape gemar sunglasses biase yg gurl suke pkai like design oversize tu. Those design doesn't suit me..hehe.. For me better pkai aviator so memang RB la byk aviator kan. N sekali harung nak cari for my fren tu. Bila dah tau ape ena suke SA tu show latest design sunglasses MJ avitor. Ena try pakai but besar la plak utk muka ena mmg x sesuai.huu.. Finally SA tu bagi ena try MJ ala2 design RB wayfarer. Try2 sekali ngam ho! Try lagi kaler lain pkai still ngam ho! Xle jadi ni hati dah bekata2.. hukhuk.. Dah pk nak beli x nak, nak beli x nak. Time ni my sister@my leader K.Noryn ade same so she's 'bakar2' me to buy lor! Dan akhirnya daku terjebak! bahaha.. Sungguh ko x tahan godaan dunia ena.. T__T Maka sunglasses MJ jadi milikku.. ok babai RB n hello MJ.!! Ceh semua ini POYO!! (^_~)

Marc by Marc Jacob Classic Frame Sunglasses in Havana Red

Mine! Suke sebab logo MJ tu cantik sgt.. :) Sori pic x clear..

Last but not least new addition to my shoes collection! Vior Parkson tengah buat sales so jangan salahkan ena salah mereka sebab buat sales! haha.. Beli 3 pasang sekali harung, 2 wedges n 1 heels. Kaler pulak memang tiga2 ena lum ade. Kire good bargain la kan.. hehe.. *cover line la tu dah telebih beli*
Black wedges with ribbon, purple high heels n mint green wedges.. Sume sgt selesa! :)

Setelah dihitung2 total damaged utk belian bulan ni almost 1k.. Ape 1k?! Pergh tesedak sendiri kot.. Makin gila la skrg duit kuar macam air. Plus nafsu membeli x tekawal. oH NO ini tidak baik! T__T Tapi xpe yg penting ena x mintak duit orang or berhutang n x kacau saving ena. Coz ena bole cover dgn duit bonus biz! Yeah hepi balik! Bole sambung shopping lagi.. Eh! 

Lagi 2 week ena nak fly to Jakarta/Bandung. Makin banyak shopping la n nak cari lagi 1 sunglasses RB.. Now ade hobi baru kumpul collection sunglasses! Agagaga...

P/S: Kwn2 mane2 yg nak tau camne nak dapat side income lumayan $$$.. Jgn segan2 pm ena k.. 016-3488354 / ainaalwai@gmail.com .. im GLAD to show u! (^_^)

No comments:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute