Friday, April 12, 2013

KENAPA PERLU PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL

Assalamualaikum..

Mesti ramai kat luar tu nak tau 'KENAPA PERLU PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL?'.. Apa yg istimewa sgt corset ni kalo nak banding dgn corset lain.. Kannnnn........ ;)  Let me explain 2 u peps. Insyallah pasni kwn2 sume akan pakai PB jugak! :)

1) Cantik & Sihat
Now days sume org..ulang suara sume nak cantik x kire la siapa mereka sekali pun. Tapi ramai jgk dlm nak cantik tu x pk nk sihat sekali. Cantik saje tp kalo x sihat x guna juga rite?? Makanya corset PB ni sgt2 la sesuai utk mereka yg cantik & sihat sekaligus.. Even dr kajian pemakaian corset PB 70% utk kesihatan baki 30% utk kecantikan. See memang pakej lengkap kan! Kalo kte pk logik pun ade ke orang yg nak cantik je x sihat pun xpe.. Ade?? Kalo ade orang tu gile! hahaha.. Opps! ;p 

2) Custom made 
Macam mane yg dimaksudkan dgn custom made? Paling senang bagi ena PB ni ikut keperluan kwn2.. Like kalo guna PB utk shape kan body itu la yg korang dpt..Utk turunkan berat badan pun bole pakai PB.. Dari segi penjagaan dalaman wanita PB sesuai utk lancarkan perios n also boleh hilangkan masalah keputihan. N utk ena sendiri ena pakai PB utk hilangkan sakit belakang.. :) Kira kalo nak ikutkan PB ni 5 in 1 product.. Kalo pakai PB kire xyalah nak pakai byk2 product. Pakai PB je dah cukup. Macam2 ada! :)


3) Elak penyakit berbahaya
Bab ni memang patut kwn2 amik berat sket especially we s women. Kanser Payudara & Kanser Serviks pembunuh utama wanita!  Dengan pemakaian PB secara consistent Insyallah kite bole elak tumbesaran cyst or fibroid. Dua benda ni bukan punca utama tapi kalo x dirawat akan jd bahaya. Minta dijauhkan la hendaknya!

4) Kesan segera
Camne tu?? X pecaya?? Try pakai PB sekarang! Hasilnye kwn2 dapat tgk on de spot! hehe.. Like this peps! 

5)  Teknologi
PB dicipta hasil gabungan teknologi daripada 3 buah negara iaitu USA, German & Jepun. Dats y PB bole dapat pengiktirafan Superbrand ye kwn2. Kira ni bukan corset biasa2 macam kat luar tu. Dengan adenye FIR pada PB ni mmg sgt2 membantu si pemakai. Hasil maklum balas customer dorang paling suka bila pakai PB ni dapat kempiskan perut, shape kan badan, mane yg xde punggung tu bole kasi up sket.. hehe.. N paling syok bagi ibu yg menyusu bayi kalo pkai PB ni jgk dorang bole hasilkan lebih byk susu badan.. Is that good enough my dear friend?? :)

6) Bonus berganda!
Yes part ni paling ena suka! haha.. Kenapakah?? Sebabnya mudah bagi pemakai PB secara x langsung bole jana side income.. Camne tu?? Bila kite dah pakai n dpt hasil automatic ramai yg akan tanya n beminat n cuba jgk kn.. So gunakan peluang ni utk bebisnes dgn mudah! Jgn lepaskan peluang ni sayang.. Rugi! Rugi! Buat part time pun bole generate 4-5 figure monthly.. Sape nak bagi tu?? :)



Come join me n we gonna rock de world! Set appoinment dgn ena n u will know more the beauty bout tiz biz.. N also dgn setiap pembelian corset PREMIUM BEAUTIFUL ena akan bg special price+mystery gift.. Juz 4 u peps!

For more details contact
019-3708802 (aina)





No comments:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute