Thursday, February 14, 2013

MR X

Assalamualaikum..


 Yg di konfius dan x konfius lagi.. ^^ Alhamdulillah permulaan tahun 2013 salah 1 wishlist ena temakbul. Syukur :) Xdela gempak sgt pun juz finally i got my own car. Even not a big car jauh sekali kereta idaman *yg ntah bila dpt tu* im so happy n glad. Sebabnye 1, ena dpt bahagiakan mak. Kenapa? Sebab mak yg beria2 nak ena beli kete. Mase dpt kete pun ena x amik lagi.. Tinggal kat kampung seminggu lebih juga la. Mak yg pakai dulu kiranye. Ikut ena x nk beli lagi. Masih senang guna public transport utk blk becuti ke kampung n jalan kaki saje ke opis. Nampak macam x mampu pun ye kan.. Hahahaaa.. Ntah la yg pasti ena senang begitu. Lagi pun ena rase banyak la perkara di dulukan dgn duit yg ade. Tapi tu la dah rezeki Allah beri terima saje dgn senang ati. :) Kete saga flx saje yg mampu buat mase ni. Kaler blue black jd pilihan dgn no plat WXX 4..... so start from now ena gelarkan my car s MR X.. :) 
 

Harap2 lepas ni mak x bising lagi ena tumpang orang bila nk balik cuti or kena naik tren malam2.. Start bulan ni dah kena bejimat cermat no more shopping.. No shopping??! Ye, ini serius kawan2! Maybe kena ikat perut juga.. hahaha.. Ena ena baru pakai saga kot agak2 kalo beli kereta idaman mau makan angin2 ari2... T__________T Xpela yg penting beli pakai duit sendiri. X mewah tapi cukup la sebagai keperluan.. Alhamdulliah terima kasih Allah.. Tq utk mak juga.. N to Mr X please be nice to me coz i'll loving u! U r my partner now! hehehe..

No comments:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute