Tuesday, November 20, 2012

CUKUP UNTUK INI..

Assalamualaikum..


Belum sampai gaji baru duit dah nyawa2 ikan. Gamaknya bila membeli ikut sedap tekak! haha.. Padan muka utk diri sendiri. Syabas! T____________T Tapi takpe janji puas ati coz beli guna hasil penat lelah bekerja. Ok agak poyo di situ! ;p Alah bukan ena beli ape lagi pun lame gak tak shopping since 'perkara' itu. huu.. Jom tengok hasil rembatan ena utk bulan ni..*pergh,gaya macam shopping kat Europe!*
Sling beg Nose..Murah sajok rm69.90 after less 40% beli sebab tribal print tengah in kekdahnye.huu.. Flat sandal Nose jugak rm39.90 pun after less 50%..X pernah2 ena beli sandal nipis camtu maybe bekenan dgn beads bling2 tu.kahkah.. Ok ena beli barang2 less je..X mampu nak beli new item! bahaha.. T_________T Last but not least Fujifilm Instax Mini 7s plus 20 pcs film rm238..Dapat harga tu pas bff ena fiza google sape jual paling murah. Gigih x gigih la kan.haha.. Fiza beli area Maju Junction.. Alhamdulillah 1 lagi wishlist dah berjaya. Padahal murah je pun tapi kalo bukan golongan ada2 tetap pk 8x bila nak beli. Tak gitu?? :)

Ingatkan last dah rupanya  ade lagi belian tambahan.. *cover line sgt!* Ena beli few make up stuff from Elianto. Beli foundation brush, 4 eyeshadow, eyeshadow chasing, eyeshadow primer n lipstick. Total rm105.50 but again dapat diskaun so bayar juz rm75.50. Sangat2 bebaloi belian bulan ini. Semua diskaun nampak sgt ko ni cheapskate ena! Bahaha.. Jangan pelik ye kawan2 nape sume ade diskaun coz fyi now dah start YES (Year End Sale) until 1 Jan 2013. So kawan2 grab peluang ni k! :) Actually beli make up ni pun bila memikirkan bff ena Syuhada mintak tolong make up kan dia betunang. Macam pro je kan.huu..

Disebabkan ena dah overspend so cukup untuk ini saje tiz month. Ena kena saving sesgt ni coz next month nak g Jakarta-Bandung kot. Mati la ikat perut start makan megi!

P/s: Ade sape2 nak sponsor x?? tehihihi..

No comments:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute