Friday, October 12, 2012

BODOHNYA AKU.!!

Assalamualaikum para penghuni syurga.. :)

Ececeh mentang2 jumaat terus salam pun islamik jgk.hehe..  Ena baca entry ni terus rasa besalah dtg dlm diri.. Siyes rase diri ni kerdil sgt. Subhanallah.. Ampunkan aku ya Allah. Sesungguhnya aku leka dgn nikmat dunia. Berikan aku kesempatan utk mencari syurga-Mu.. Amin

Perkara yg baik tak salah di kongsi bersamakan so ena nak share lagi entry best ni. Ena copy dari www.seindahcintaislam.blogspot.com . Kredit to them!

MINAT DENGAN CERITA NOVEL, DRAMA, MOVIE? PERNAH TAK TERFIKIR MACAMNI?

Cerita dalam novel setebal kamus dewan,
aku boleh habiskan, siap ada koleksi novel lagi...

Bila ada cerita (filem) baru keluar kat panggung,
sanggup aku habiskan duit ke panggung wayang...

Cerita drama bersiri, sanggup aku tunggu episode seterusnya dengan sabar sehingga tamat....

Tak cukup dengan itu, aku download pula dari internet...

Tapi jika ditanya cerita apa dalam SURAH YASIN, sepatah haram aku tak tahu...
makna surah Fatihah pun belum tentu lagi...

BODOHNYA AKU...!!!
padahal dah lebih 10 tahun duk ulang baca


No comments:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute