Friday, September 28, 2012

BERSYUKURLAH WALAU BUKAN DENGAN DIA.. :')

Assalamualaikum..

Hmm, dah 3 malam beturut2 ena mimpi 'dia'. Suasana bebeza tp jalan cerita sama. Lame dah tak mimpi 'dia' sampai penah bedoa jumpe dlm mimpi pun takpe janji dpt tgk 'dia' lagi. Alhamdulillah Allah kabulkan.. :') Bila pk2 kan pasal mimpi tu ena nak share lagi entry menarik ni dgn korang.. Dan utk diri sendr 'La tahzan!.' Hadapi dgn senyuman.. 


"Ketika Tuhan mengambil sesuatu daripada genggamanmu,
Sedarlah bahawa DIA sebenarnya membuka tanganmu untuk menerima sesuatu yang lebih baik..."

Jangan kerana kita tidak memiliki apa yang kita hajati,
kita terus melupakan beberapa nikmat ALLAH yang telah kita miliki.

Berbahagialah dan Bersyukurlah
dengan nikmat-nikmat Allah... :)

tq! :) 

Semalam anta mak kat Kompleks Tabung Haji Kelana Jaya.Sume adik beradik n ipar kecuali fmly abg syafik coz k.lin dlm pantang lagi.. Hmm sayu je rase.Lame mak g haji 46 hari. Time balik salam mak siap peluk terus menangis tanpa sebarang kate. InsyaAllah ena ingat sume pesan mak. Doakan mak dpt haji mabrur selamat pegi selamat kembali. Syg mak sgt2! :') 
Ade 1 kejadian tak best kat sini. Time amik wuduk nak solat magrib ena tetinggal jam kat toilet. Tak sampai 5 minit nak g amik tengok dah takde. Sedih sgt rase. Bukan sebab harga jam tu tapi sebab sentimental value jam tu sendiri. Jam tu hadiah pemberian 'dia' sempena buzday ena tahun ni n last present.Kenangan... Like my SIL said, bukan rezeki awak dik, sabar.. Rase besalah sgt sebab baru setgh tahun pakai.Ena careless! :') Awak sy mintak maaf sebab tak jaga jam tu elok2. Ade duit nanti sy akan cari jam yg sama utk ganti. Utk sape2 yg jumpe jam tu tolong jaga baik2..macam la org yg jumpa tu baca blog ko ena! T_____________T 

No comments:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute