Wednesday, July 25, 2012

RASA YANG TINGGAL HANYA LA...MATI

Assalamualaikum wbt..

Entry takde kaitan dgn puasa langsung.hehe.. Tapi tu la kenyataan yg ena tgh lalui skrg. Lepas sume ni jadi takde ape yg ena rase.. Kalau bole diterjemahkan hanya la mati.. Mati? Kenapa mesti sampai macam tu sekali?? Maybe sbb satu perkara tu dah jadi rutin n dah sebati dgn kite but then hilang tiba2. Lagi2 dlm keadaan kite tak besedia.. So what u feel? Sure punya hidup jadi huru-hara.. In my case 'benda yg hilang' ni is part of my life.Senang kata my another half.. Ya Allah berat sungguh ujian Mu. Rasa tak tertanggung.. Korg kalau nak tau ape yg ena rase if u dont mind u can hear tiz song n hayati la.. Lagu by Mojo..Andai ku bercinta lagi..

Ya Allah pinjam kan aku sedikit kekuatan Mu agar aku mampu hadapi semua ini..


No comments:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute