Thursday, July 19, 2012

MAIN KASAR NAMPAK..

Assalamualikum wbt..

Tgh sebok2 keje sempat gak curi2 update blog ni. Lega c0z insyAllah dpt blk puasa kat Rawang walaupun kejap.Alhamdulillah.. Actually dua2 hp bengong. Bole dua2 rosak serentak?! Aitt, hp pun main kasar ke?? hahaha.. Bb asal call masuk je menggagau cari hear phone. Gila dah ape?! Kalau tak guna hear phone tak dengar pape. Org je dgr suara ena tepekik2. Aiyoo.. Sony lagi gile skrin blank. Kena tekan pape button baru nyala balik. Lagi macam haram.. Hp sony bole dimaafkan dah nak masuk 4 tahun kot. So memang dah sampai time.hehe.. Tapi bengang dgn Bb la pkai baru setahun kot. Rase jadi camni sebab banyak kali jatuh n last month jatuh tebaik giler dari atas almari tinggi. Selamat tak besepai je.huu.. Aduhai hp hp ku nape la dlm keadaan ekonomi gawat ni ko buat hal. Please cayang be nice to me.hukhuk..

No comments:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute