Saturday, July 28, 2012

8 HARI DAH PUASA..

Assalamualikum wbt..

Dah 8 hari puasa kan so camne ok tak puasa korg? Ena so far ok je. Dok bujang kan makan buka pun beli je kat Param (Pasar Ramadan). Nak masak tak sempat tunggu cuti baru bole masak. Sahur pun sama gak kalau rajin panaskan lauk lebih buka. Kalu tak minum milo sahaja. Salu pas sahur ena tak tido terus, try mengaji dulu den baru tido. Coz nak terus siap g opis masuk lambat pukul 9. Time2 puasa ni rindu nak buka kat uma dgn sume family. Ramai2 seronok lagi la kalau mak masak sedap2. Paling rindu dgn arwah abah :') salu abah puasa mesti ajak ena g param. Ena suke beli popia basah dgn roti john. Now dah takde sape nak bawak g Param. Kena g sendir selamat la depan opis ni ade Param walau kecik je. Ok la bole gak cari makanan. Kalau takde langsung alamatnye tapau kat mamak jela.huu.. Hmm, ena kena kuat. Ena bole hidup bedikari. Kwn2 tlg doakan ena terus tabah ye. Ena sgt mengharapkan doa2 korg utk terus hadapi hidup. Lebih2 lagi bulan Ramadan. Semoga ade sinar dan keberkatan utk kita semua. Amin..

No comments:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute