Monday, June 25, 2012

SAMPAIKAN SALAM CINTAKU..

Assalamualaikum..

Last 2 week time tgh layan astro ria dpt tgk mv baru Adira. Masa mula2 dgr intro macam kenal je lagu den bila start je nyanyi 'sampaikanlah salam cintaku padanya..' Pergh,tegamam jap! Siyes ok ena x tipu. Rase touching kot. Lagu ni versi Adira gile menikam kalbu! *hah,amik ayat skema x igt!huu* Feeling abis sampai time taip entry ni pun dok tengia2 lagi lagu ni. Nak plak time ni  memang tgh jiwa kacau. Ena x tau nak ckp camne tapi Alhamdulillah pas share dgn kwn2 serumah lega sket. X penah kot share dgn org. Tiz time ena rase semangat dh terbang. Honestly ena frust, jiwa ena sakit. Luar nampak ok dlm dah mati, mati! My love story end here. Y? Bukan sebab x syg lg tp sebab syg kami terpaksa. ok drama airmata nak mula. Layan video ni hope korg sudi share perasaan ena time ni.. Kosong..kosong..

Sampaikanlah salam cintaku padanya
Walaupun terluka namunku merindu
Kerana cintaku tiada akhirnya
Walaupun kau telah menghancurkannya

Sampaikanlah salam cintaku padanya
Walaupun sengsara namunku masih sayang
Kerana cintaku mewangi dan harum
Walau tercampak di mana jua

Andaiku tiada, andaiku pejam mata
Biarku abadi, cinta yang setia ini
Biarpun kau jauh, sambutlah salamku
Kerana aku masih menyayangimu
Tidak pernah aku membenci dirimu


2 comments:

zudotasan said...

ena ok?...
cm ade something yg jd tp org xtau...apepon org tau ena kuat..saba ek...InsyaAllah everything will back to normal...ena saba ek..doa byk2...ape pon ktorg sume ade..take care dear...

sorry lame xjumpe korg...

cik ENA said...

im not.huu.. tq jue..InsyAllah ak cuba yg tebaik..

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute