Monday, June 25, 2012

SAMPAIKAN SALAM CINTAKU..

Assalamualaikum..

Last 2 week time tgh layan astro ria dpt tgk mv baru Adira. Masa mula2 dgr intro macam kenal je lagu den bila start je nyanyi 'sampaikanlah salam cintaku padanya..' Pergh,tegamam jap! Siyes ok ena x tipu. Rase touching kot. Lagu ni versi Adira gile menikam kalbu! *hah,amik ayat skema x igt!huu* Feeling abis sampai time taip entry ni pun dok tengia2 lagi lagu ni. Nak plak time ni  memang tgh jiwa kacau. Ena x tau nak ckp camne tapi Alhamdulillah pas share dgn kwn2 serumah lega sket. X penah kot share dgn org. Tiz time ena rase semangat dh terbang. Honestly ena frust, jiwa ena sakit. Luar nampak ok dlm dah mati, mati! My love story end here. Y? Bukan sebab x syg lg tp sebab syg kami terpaksa. ok drama airmata nak mula. Layan video ni hope korg sudi share perasaan ena time ni.. Kosong..kosong..

Sampaikanlah salam cintaku padanya
Walaupun terluka namunku merindu
Kerana cintaku tiada akhirnya
Walaupun kau telah menghancurkannya

Sampaikanlah salam cintaku padanya
Walaupun sengsara namunku masih sayang
Kerana cintaku mewangi dan harum
Walau tercampak di mana jua

Andaiku tiada, andaiku pejam mata
Biarku abadi, cinta yang setia ini
Biarpun kau jauh, sambutlah salamku
Kerana aku masih menyayangimu
Tidak pernah aku membenci dirimu


Tuesday, June 19, 2012

KEJE..WORK..KEJE..WORK..

Assalamualaikum..

Secara rasmi now ena isytiharkan cari kerja baru! Yoheah! Eh, nape hepi plak ni?? Hah kalo korg pelik ena lagi la.. Ntah ape la nasib ena ni bab keje je x benasib baik. Keje x penah lame paling kuat 8 bulan time kat JPM dulu.. Tiz time ena tepakse cari keje lain. Tepakse yg sgt2 sampai rase down pun teramat2.. Ena juz beharap dpt la keje baru secepat mungkin.. Tlg doakan ye kawan2.. :(

Thursday, June 7, 2012

BERSERAH..


Bukan kecewa dipinggirkan
Aku kecewa tiada kejujuran
Bukan bersedih disakiti
Teramat pedih diri dikhianati

Bila tiada kesetiaan
Tak mungkin teguh pendirian
Biar menangis di ketika ini
Tidak rela menangis
Kemudian hari

Hilang kekasih mungkin berganti
Yang ku harapkan teman sejati
Sebelum kasih menjadi benci
Aku memilih berpisah di sini

I want you like you were before not the way you are now. Are you still you?


p/s : here i stand, at my breaking point, smiling, make people think I'm not hurting at all.
 
 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute