Sunday, April 8, 2012

PENGSOHORAN RAJA SEHARI..

Salam..

 Semalam 7.4.2012 wedding kazen rapat ena Nor Dalila n pasangan Hafizudin.. Dila ni tua sethn je dr ena n kami rapat dr kecik lg. La ni je kurang sket since msk U n keje. If not dulu tdo kat uma wan pn 1 katil n masuk asrama yg sama.. *ooo sweet sgt time tu..* Dila kawin tema Klasik Raja2 Melayu dulu. Unik sgt dgn deko,pelamin,gift n pakaian. Pengantin n family pakai songket n de best part is tetamu dpt gift tebu! Haha.. Unik kn,so klasik! =) Ena plak time ni kena jd tukang kipas. Bukan kipas kecik2 tu tau tapi kipas besar n panjang like kipas istana dulu tu.Jenuh ok nk kipas dgn panas lg.Adoi..Tapi demi pengantin i rela..hehe.. Meh tgk kalau x caye..

 pelamin..cantik! =)
 pengantin..kuning so stunning! =)
raja sehari --> Dilla & Hafiz
 hulubalang siap sedia..haha 
 
 gigih sungguh hulubalang.panas terik w0ooo.. :D
 
 i la yg bebaju songket hijau.tukang kipas uols! kihkih..

 kipas besar gabak.lenguh tangan i.. T___T

guest book..nak sign! =p
 tebu as door gift! :D


No comments:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute