Thursday, March 8, 2012

OK, TENSION.!

Salam..

Hari ni after lunch kuar g Kajang dgn housemate a.k.a farah n k.ayu. Niat utama nk g Bank cap pale rimau nk wat acc. Tapi hampa sebab ic housemate luar Selangor n xde surat pengesahan keje. Adoi macam2 la plak bank rimau ni! *ngek btol buang masa je kn!* Sebab x dpt buat acc ktorg pun merewang la kat Metro Kajang. Kebetulan k.ayu nak beli baju. Settle beli baju x tau watpe jalan masuk Fotokem. K.ayu n fara memang plan nk beli kamera so ktorg pun survey2 la.. Sekali kau, ena tenampak polaraid camera yg di idam2  kan tu! Argghhh, pengsan! T___T 
Harga pun cantik! Baru RM300 + dpt free 1 box film.. Kalau ikutkan nafsu time tu gak nak beli.. Tapi,tapi bila mengenangkan kewangan nyawa2 ikan.. Lupakan.. Ok saya H.A.M.P.A.!!

 camni la rupenye polaroid cam.. sweet je kaler pink.. but sory not my taste! haha..
 ok ni plak sume kaler yg ade.Pilih la mane suke.hehe.. 0oo lupa plak polaroid ni brand Fujifilm..
Yg ni baru pujaan hati ku.. Blue! ok next month aim beli ni. X kire nak jugak! =p

No comments:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute