Tuesday, May 3, 2011

PINDAH RUMAH.....

Salam.

start from semalam ena dah pindah ke rumah baru.actually bukan rumah pun.ena sewa bilik je.ena pindah kat Presint 11 jugak but tiz time dok kat apartment.pindah ni pun tak rancang.coz mula2 plan nak pindah next month.but tepaksa pindah cepat c0z akak umah yg ena tumpang n0w nak besalin n balik kampung.s0 ena pindah la.mula2 ingat pindah sorang.rupa-rupanya my h0usemate, anis pun nak join sama.last week by wednesday kami balik keje kami rushing2 gi cari bilik sewa.survey area Presint 11 jugak.cari contact number den kol owner umah.Alhamdulillah kami dapat cari.esok petang balik keje kami terus gi anta kat bilik sewa baru.gile rushing punya pasal barang juz campak2 je dulu.bukan apa,jumaat kami balik kampung sampai isnin sempena cuti hari pekerja.isnin petang balik Putrajaya baru kemas balik bilik.bilik kami kecik je compare ngan barang kami yg 'super' banyak! haha.. ad0i,tak sangka tiz time betol2 kena duduk bujang.nasib,nasib... T_T



p/s: keadaan bilik kami yg tak seberapa.huhu..
nnt ena upl0ad pic view uma dari tingkat 11 ye.. ^^

No comments:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute