Saturday, April 9, 2011

SEPETANG DI MID VALLEY...

Slm..

sabtu n ahad bg pekeje like ena sgt la heaven 0k.c0z time ni la kami dpt rest puas2.gamaknye if x bwk balik keje wat kt uma la.if n0t cuti xde maknanye jgk.. T_T s0 petang2 hari ni ar0und pkl 3 lebih ena n anis h0usemate nak g jln2@wind0w sh0pping.bincang punye bincang kami decided g Mid Valley.huhuu.. siap2 den gerak sampai mid ar0und pkl 5.Alhamdullih senang dpt parking..

kami la yg suke wind0w sh0pping.sangat!!! =p
s0 bejalan2 la kami bedua2an.. =p masuk 1 kedai ke 1 kedai.. *ape la skema ben0r ayat aku ni!.* pape jela.name pun wind0w sh0pping kan.kami g Nike,Topshop,Esprit,Zara,Charles n Keith den g MNG.kat mng kami ade la tebekenan ngn tapered pants.murah la plak.rm99 je banding kat zara rm129.ena suh anis try la.0k,cun bila pkai! =) tp tak tau la nape cam xde keinginan nak beli.. *p0y0 je.if bg free nak x?? =p..* kuar dari mng jalan2 lagi.d0k pusing2 rase lap0 la plak.s0 singgah mkn kat Mcd.abis mkn per0t sudah kenyang.baru ade semangat mau sambung cuci mate! (^_~)


tapered pants ena nak cam yg n0.3

dalam d0k usha2 sampai kat centre fl0or mid ade wat catwalk sh0w by Envee.pergh,tebaik gile m0del2 dy.paling tebaik last sh0w ade s0rg m0del mat saleh ni x pakai bra.gile k0 tej0j0l gunung-ganang.dah la mantap plak 2.wakakakaaa! *agak keji je di situ..*

gambar tak bape clear.hp cap murahan la katakan... =p

0k,ni baru namenye cuci mate kan.ingat nak balik.dalam 2 sempat gak masuk Guess.mau survey handbag tapi xde bekenan la pul0k.kuar Guess anis ajak singgah MAC.niat di hati nak beli lipstick.0k xpe kita masuk Mac plak.anis d0k cari2 lipstick tapi tak jumpe yg dia nak.datang la SA Mac memberi bantuan.ececeh.. SA ni bg la suggesti0n kaler ape yg sesuai.pilih2 den anis try.d0ne! dpt yg bekenan dihatinye.hehe.. Tetibe ena plak tegatal mulut tanye ade eyebr0w kaler yg match n SA tu ape lagi dia pun bagi la tgk.dah tgk siap test plak.den dia 0ffer try pakaikn.aiy0o camne ni?? anis cakap try jela.0k ena try.SA tu d0k t0ny0h2 kening ena.siap kaler eyebr0w dia cakap nak tambah lagi eyeliner ena yg sedia pakai ni.sure la ena jawab b0le.silakn utk cantekkan muka ku ini.eyeliner dah bubuh tgk cermin uit,cam cantek la plak.. *pasan gile k0t!* ape lagi k0nfem la belikan.haha.. makanye dgn tak semena-mena ena terbeli sudah eyebr0w itu! aiy0oo,terbang duit ku.keje lum gaji tapi duit dah abis.ape kes??? tapi ena xle lawan anis la.dari niat asal dia nak beli lipstick ter0s terbeli blusher, eyeliner n brush.amik k0 sume kes terbeli! kuikui..

anis yg byk nau test make up.nasib baik ade SA MAC.hehe..

0k,agak p0y0 pic ini! T_T


cik anis pun mau p0sing jgk.. ^^
paling klaka time beli barang tak tanye harga.dlm kete d0k belek2 resit baru sed0r harga brush eyeliner lagi mahal dari eyeliner sendiri.tak ke haru-biru.hehehe... sabar jela cik anis ye.pasni mkn megi jela.. =p


0k $$$ dah terbang beli make up.s0 kami pun cal0o!

hasil belian kami.ena punyai yg blah kiri 2 je k.rest,anis punya! haha..

p/s:0n de way blk nak turun parking te'calar' kete en buah ati.ampun ye!!

No comments:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute