Monday, January 24, 2011

im 0k..

Slm..

hi sume.alhamdulillah dah sebulan ena praktikal di UKK, JPM.sebulan jugak ena jd warga Putrajaya.d0k cni xdela best sgt c0z suasana Putrajaya ni agak sunyi espcly time mlm.0leh sbb 2 jgk la ena jarang kuar k0t.haha.. sebenarnya n0w ena td0 awal.x tau la nape mata ni pas pkl 10 je ter0s nk telelap lagi2 kal0 dah landing.. T_T s0 b4 pkl 12 ena dh td0.dulu if time kat U pkl 2,3 pagi baru nak td0 n0w, HARAPAN! kuikui..

kat cni juga ena bljr naik bas.pegi blk keje naik bas je.yela ena lum ade kete sendiri.nak beli lum mampu.ekekee... .naik bas Nadi Putra 0k.15 minit sekali ade bas n dari uma ke tmpt keje dlm 10-15 minit je.s0 xde masalah pun xpela susah2 dulu kan.insyaAllah akan dtg kemudiannya kesenangan.Amin..

s0 lagi 2 bulan ena akan bepraktikal.im juz h0ping dat im get a j0b right after LI.kal0 b0le xm0 menganggur lame2.sem0ga Allah murahkan rezeki ena.Amin.. =)

2 comments:

aCu said...

aminn. keje elok2. kalau dapat gaji, belanje! hehe

cik ENA said...

tq chika! =) insyallah dpt keje b0le blnje..

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute