Monday, January 24, 2011

im 0k..

Slm..

hi sume.alhamdulillah dah sebulan ena praktikal di UKK, JPM.sebulan jugak ena jd warga Putrajaya.d0k cni xdela best sgt c0z suasana Putrajaya ni agak sunyi espcly time mlm.0leh sbb 2 jgk la ena jarang kuar k0t.haha.. sebenarnya n0w ena td0 awal.x tau la nape mata ni pas pkl 10 je ter0s nk telelap lagi2 kal0 dah landing.. T_T s0 b4 pkl 12 ena dh td0.dulu if time kat U pkl 2,3 pagi baru nak td0 n0w, HARAPAN! kuikui..

kat cni juga ena bljr naik bas.pegi blk keje naik bas je.yela ena lum ade kete sendiri.nak beli lum mampu.ekekee... .naik bas Nadi Putra 0k.15 minit sekali ade bas n dari uma ke tmpt keje dlm 10-15 minit je.s0 xde masalah pun xpela susah2 dulu kan.insyaAllah akan dtg kemudiannya kesenangan.Amin..

s0 lagi 2 bulan ena akan bepraktikal.im juz h0ping dat im get a j0b right after LI.kal0 b0le xm0 menganggur lame2.sem0ga Allah murahkan rezeki ena.Amin.. =)

Monday, January 10, 2011

SELAMAT TAHUN BARU 2011.!!

Slm..

hi sume.gile lambat ena wish hepi new year! T_T x kisah la janji wish kn.ekekee.. ena nk cite pasal Kelab Anak Bengkulu Cik MinaH (K.A.B).club apekah ini?? cam ape je kn.huhu.. acltyclub ni created by my uncle --> wan n0i. club ini khas utk fmly kami je n tujuan utama nk eratkn hubungan silaturrahim.medium interaksi melalui FB.bla pk2 blk mcm bagus gak ade fb ni kn.walau pun kadang2 melekakan.. T_T s0 malam new ye hari 2 gr0up K.A.B wat 1 gathering.detail pr0gram adalah spt berikut.ececeh...

l0kasi: uma nenek@cik Minah
masa: 9-1130pm
tajaan: creator club@wan n0i.
makanan: kfc, pizza n blueberry cheese cake.walaaaah!!!! (^_~)

aktiviti selepas itu adalah makan!haha.n als0 celebrating my uncle anvrsy. k0rg tgk jela gmbr ni k.bukti K.A.B kuat mkn...hikhik..


-makanan yg ada-




-selepas --> makanan licin! haha..
 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute