Friday, October 8, 2010

---SHOW OFF---

Salam.

SHOW OFF ---> title my writing 4 tiz time.nape? sbb ena ala2 'menyampah'+'x b0le blah' wif tiz kind 0f pe0ple yg suke sh0w 0f.espcly belagak x tentu pasal.ad0i,nk muntah rase.. *wek..muntah ijau di situ*


huu,ena agak em0si ye.ntah,nape ade gak spesis manusia cmni.ape nk dibangga2 kn if sume kemewahan@kesenangan yg k0 ade BUKAN,aku ulang B.U.K.A.N dtg dr hasil usaha k0 sendr.TAPI dr harta mak bapak semata2.paling sadis lagi if k0 student n benda k0 d0k sh0w 0ff 2 hasil dr duit pinjaman pttpn,jpa,mara dll.t0l0ng la x payah nk BELAGAK.geli aku tgk! hohoho.. *gelak pacik santa*

mungkin ade yg kate, "biar la aku nk belagak harta mak bapak aku.k0 jeles ape hal?" hell0 kwn,ni bkn jeles.ni masalah aku menyampah.memang bt0l harta mak bapak k0 aku xde kaitan pn.tp bila k0 dah belagak macam harta 2 datang dr titik peluh k0 x ke 0ver namenye 2.instead harta@kesenangan yg Tuhan bg sume 2 pinjaman semata-mata.kal0 Dia nk amik bila2 mase je 0k! n pada kwn2 yg d0k belagak time bljr ni ingat2 la k.duit pinjaman 2 wei.nk enj0y pn bepada2 la.bt0l,kte ni sume ade keinginan nk pkai branded stuff.sape x nk kn if dpt pkai Guess,GAP,Juicy dll.tp bla pk2 blk sesuai ke utk status kte sbg P.E.L.A.J.A.R.pk2 pk la~~ even aku sendr ngaku,aku pn suke branded stuff.kal0 b0le sume brg nk branded sj.tp pandai2 la.bukan nk riak,ak kumpul duit sendr nk dpt brg idaman.0r kadg2 siap wat biz nk cr duit lebih..


ape yg aku tulis ni hanya ape yg aku rase n nampak semata2.aku x tuju pd sape2.if ade yg terase maaf byk2 ye.sume ni sbg peringatan utk renungan besama.

--> k0 nk sh0w 0ff.. ade aku kesah???
-->bila dah guna aku@k0 maknanye geram la ni! hahaha...

No comments:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute