Monday, November 16, 2015

>>>HERBA MAHARANI>>>
>>BEST SANGAT KE....SAMPAI BERKOTAK-KOTAK JUAL SEBULAN>>



BETUL KE BEST???
Ramai yang cakap MAHARANI NI TONGKAT ALI UNTUK WANITA........walaaaa.........
Fikir-fikirkan lah itewwww ya.
Seronok ke tidak bila suami dok puji-puji kita sampai kembang-kembang kita sebab rasa bangga!

Semuanya tentang TENAGA!

Ingat tak Ena pernah cerita kisah gundik dan maharaja last week..........

Bayangkanlah Gundik bernama CIXI ni terpaksa bersaing dengan 3999 orang gundik yang lain......(kalau seorang 1 malam, dan pengiliran dibuat seadilnya (hihihih) maka seorang gundik hanya dapat berjumpa maharaja 10 tahun sekali....kuikuikui.....

Dijadikkan cerita Gundik bernama CIXI ni mengamalkan herba maharani, makanya beliau menjadi kesayangan dan kegemaran raja. Hinggakan beliau mengandung dan melahirkan satu-satunya putera untuk maharaja. Maharani CIXI mangkat pada umur 90 tahun, yang ketika itu beliau masih lagi didatangi haid! HEBAT!!!!! PEACE YO!

Gundik kalahkan permaisuri.......Ajer sentap!
So kita yang memang dah tentu HALAL ni janganlah buat vodo je! Suami memang la tak complain sebab tak nak kita sentap & sendu pulak!

Jom tengok FUNGSI HERBA MAHARANI

MEMBANTU……

1) MENJAGA KESIHATAN WANITA
i. Mengawal atur KITARAN HAID
ii. Mengawal atur keseimbangan HORMON (estrogen dan androgen)
iii. Melegakan SENGGUGUT
iv. Mencegah jangkitan KULAT dan FUNGUS
v. Mengatasi masalah KEPUTIHAN
vi. Menghentikan PENDARAHAN
vii. Membantu melegakkan SAKIT PINGGANG
viii. Melegakan MIGRAIN
ix. Melegakan sindrom MONOPAUS
x. Mengurangkan masalah PERPELUHAN malam

2). MEMULIHKAN DAN MENYEGARKAN TUBUH
i. Meningkatkan sistem IMUNISASI badan
ii. Membantu menyingkir TOKSIN
iii. Menambah DAYA penyesuaian TUBUH terhadap persekitaran
iv. Menyubur badan dengan menambah SEL DARAH MERAH dan PUTIH serta PLATLET
v. Menguatkan dan melindungi fungsi HATI
vi. Mencegah INSOMNIA

3). MEMBANTU MENINGKATKAN KESUBURAN
i. Meningkatkan peredaran DARAH
ii. Mengembalikan keinginan SEKS
iii. Menguatkan dan mengecutkan otot-otot RAHIM organ PERANAKAN selepas bersalin
iv. Memperbaiki STAMINA
v. Menguatkan KAKI BADAN yang lemah

4). AWET MUDA
i. Menyelesaikan masalah MUKA PUCAT
ii. Sistem ORGAN dalam tubuh akan berfungsi dengan lebih baik (anti-penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan
iii. Menegang dan memberi KEANJALAN pada kulit (payu dara, ovari dan kawasan perut selepas bersalin dan pinggul..

Banyak nye kehebatan Herba Maharani ni..Rugi kalau x cuba..

Whatsapp/Telegram/Sms Ena : 016-3488354

Wednesday, November 4, 2015

HERBA MAHARANI HALAL KE TIDAK??

HERBA MAHARANI ( Te Zi Bai Feng Wan)
(Herba kebahagiaan Rumahtangga dan kejelitaan Para Gadis)

Sejarah Herba Maharani : Sudah menjadi amalan keluarga diraja sejak 400thn dahulu... ini adalah kisah benar dan di dokumenkan di istana larangan Beijing..

Mengikut rekod perubatan dari Dinasti Ming, Bai Feng Wan berasal dari Dinasti Tang. Semasa pemerintahan Dinasti Qing, pakar dari hospital maharaja telah melakukan kajian dan memperbaiki kandungan 'Wuji' (sejenis ayam hitam) Bai Feng Wan , satu produk asli negeri China dan seterusnya melantik Tong Ren Tang sebagai pembekal tunggal kepada kaum kerabat maharaja. Malahan Maharani Ci Xi sendiri mengambil makanan tersebut sebagai penyubur dan awet muda. Seterusnya Tong Ren Tang Te Zi Bai Feng Wan sehingga hari ini telah dipamerkan dalam muzium Istana Larangan di China.

Saya suka sejarah Herba Maharani ni... Sgt hebat.. Maharaja ada 3000 gundik at one time (can u imagine, kalau pun seorang tiap malam (entah tongkat apa dia makan..tatau)- seorang gundik hanya berjumpa Maharaja sekali dalam hampir 10 thn!!). Dan tabib akan memastikan gundik2 ni bjumpa Maharaja di hari-hari yang tidak subur (logik la kan, karang beribu pulak anak Maharaja..hik). Maharaja hanya ada anak ngan Permaisuri jerk. Tapi ada seorang gundik ni, Maharaja mesti mau jumpa dia every week.. dan nama beliau adalah Ci Xi.

Dah tiap minggu jumpa, maka Ci Xi pun mengandung dan akhirnya melahirkan anak lelaki. Semasa anak dia 8 thn, maharaja gering dan mangkat. Oleh kerana anak2 Maharaja dgn Permaisuri semuanya perempuan, maka anak Ci Xi diangkat menjadi Maharaja. Jadi ibu maharaja di panggil Maharani...  tu le pasal di panggil Herba Maharani - kerana hasil amalan memakan herba inilah, Maharaja asik dok teringat-ingat je kat dia..huhu..

Maharani Ci Xi mangkat di usia 90thn.. dan yg surprisenya, baginda masih lagi  didatangi haid.  Maksudnya dia tak di mamah usia kerana hormon kecantikan (estrogen) masih lagi tinggi pengeluarannya. 

Credit to Sis Azlin. 



Macam tak percaya kan?
Eh, cuba lah dulu! 
Pasti lepas ni Cik Abang terus supply untuk uolls!
Most of my customer memang begitu. Memula keluar belanja sendiri dulu, tapi bila Cik Abe dah dapat "SEDAP" "RAPAT" "KETAT" "ANAK DARA HARI-HARI" takkan lah tak nak belikan kan? Kadang tu terus beli stok untuk 3-4 bulan 
punya penggunaan. 
Memang hebat uolls......
Try lah! 
Menjamin suami isteri bahagia gitewwww ..... 

Rm98/box . 
Penggunaan untuk sebulan. 


Ena 016-3488354

Thursday, July 16, 2015

SELAMAT HARI RAYA 2015

Assalamualaikum..

Salam 29 Ramadhan kawan2..
Dah selamat sampai kampung ye?? 
tengah buat apa tu??
Mesti tengah sibuk kat dapur kan.. hihi
Ena masih lagi kat opis, keje lagi. Bagi can geng lain cuti coz lepas raya ena pulak cuti panjang! ;)

InshaAllah jika tiada aral esok umat islam akan menyambut aidilfitri. Ena nak minta maaf jika ada tulisan ena yg buat kawan2 terasa. Kosong-kosong ok..

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin 
Salam Aidilfitri 1436 Hijrah

:)


 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute